Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Απόλαυσε τα δικά σου sparkling moments, κάθε μέρα!

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον αντιλαμβάνεται την ανάγκη για έναν αναβαθμισμένο, υγιεινό τρόπο ζωής και μας καλεί να προσθέσουμε μερικά sparkling moments στην καθημερινότητά μας, με το νέο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ!
 

Κάτι νέο στο χαρτοφυλάκιο του brand

 
Το νέο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συμπληρώνει το χαρτοφυλάκιο του brand, το οποίο ανταποκρίνεται στα σύγχρονα wellness trends και αποτελεί την πιο δροσιστική εμπειρία  της μέρας, οποιαδήποτε ώρα. Διαθέσιμο σε γυάλινη συσκευασία, που ξεχωρίζει για τον κομψό του σχεδιασμό και αναδεικνύει τη διαύγεια του προϊόντος, το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ κυκλοφορεί στη μοναδική φιάλη 750ml, αλλά και σε φιάλη 330ml, καθιστώντας το ιδανικό για απόλαυση με παρέα ή ατομικά.
 

Οι πολλοί συνδυασμοί και πειραματισμοί με το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ 

 
To Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ εκπλήσσει ευχάριστα τις αισθήσεις και προσφέρεται για πειραματισμούς με εναλλακτικές προτάσεις σερβιρίσματος. Απολαυστικοί και πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμοί, όπως Ρόδι & Berries, Αγγούρι & Δυόσμος, Πορτοκάλι & Λεμόνι ή Πράσινο Μήλο & Pink Grapefruit, προσφέρουν έξτρα γεύση και άρωμα, απογειώνοντας τη διάθεσή μας, κάθε μέρα!
ο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στο 24/7 χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας μας, το οποίο εμπλουτίζουμε συνεχώς.
Πειραματίσου κι εσύ με το  νέο Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, κάνε πρωτότυπους συνδυασμούς με φρούτα και λαχανικά και βρες το συνδυασμό που θα εμπλουτίσει τη μέρα σου, με απολαυστικά sparkling moments!
 
Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Marketing Manager Water GR/CY, δήλωσε σχετικά: «Το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στο 24/7 χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας μας, το οποίο εμπλουτίζουμε συνεχώς. Το νέο αυτό προϊοντικό λανσάρισμα απαντά με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο σε όσους αναζητούν περισσότερες υγιεινές επιλογές, αλλά και εμπειρίες πάντα με τη σφραγίδα και την ποιότητα της οικογένειας του ΑΥΡΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ