O Adrian McDonald νέος πρόεδρος της Dell Technologies EMEA

Μέσα από ανακοίνωση της η Dell Technologies δήλωσε ότι ότι από τις 3 Φεβρουαρίου 2020, ο Adrian McDonald θα είναι Πρόεδρος της Dell Technologies στην περιοχή ΕΜΕΑ, ένας ρόλος στον οποίο θα ηγείται ενός οργανισμού με τριπλάσιο μέγεθος από εκείνον στον προηγούμενο ρόλο του.
 
Ο Adrian McDonald, θα είναι υπεύθυνος για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των PCs, των servers, των συστημάτων αποθήκευσης, και των υπηρεσιών, στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η επαγγελματική πορεία του Adrian McDonald

Ο Adrian McDonald είναι ένα ανώτατο στέλεχος με πάθος  και εξαιρετική εμπειρία, διαθέτοντας προϋπηρεσία 30 ετών στον κλάδο της Πληροφορικής. Με βαθιά γνώση της περιοχής EMEA και έχοντας ζήσει και εργαστεί σε θέσεις ευθύνης σε πολλά από τα νευραλγικά κέντρα, όπως το Μιλάνο, τη Ζυρίχη, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Στοκχόλμη, την Κοπεγχάγη, τη Βιέννη, τη Φρανκφούρτη και το Λονδίνο, είναι το ιδανικό πρόσωπο για να ηγηθεί της Dell Technologies στην περιοχή EMEA και να καθοδηγήσει και να υπηρετήσει τους πελάτες στην Ευρώπη προς την κατεύθυνση της επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή, μέσω της επένδυσης στην τεχνολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ