Elon Musk: Παίξτε το The Witcher στο Tesla σας

O Elon Musk για ακόμη μία φορά “χτυπά” στον τόπο του διαδικτύου όπου και μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ρωτώντας τους ακόλουθους του σε δημοσκόπηση για το αν θα ήθελαν να παίξουν το παιχνίδι “The Witcher” στο Tesla τους ενώ παράλληλα τους λέει ότι ήδη μπορούν να παρακολουθήσουν την σειρά στο Tesla Netflix Theater.

Δεν φαίνεται να είναι τυχαίο ο Elon Musk να θέλει να εισέλθει στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών με τον δικό του τρόπο, διότι αρκετές εταιρείες όπως η Amazon και η Google έχουν ήδη ξεκινήσει να εισέρχονται προσφέροντας μέσα από δικές τους υπηρεσίες αρκετούς τίτλους δημοφιλών παιχνιδιών.

Με αυτό τον τρόπο ο Elon Musk από ότι φαίνεται επιδιώκει να κάνει και αυτό το βήμα ώστε να προσφέρει στους πελάτες του – κατόχους Tesla – να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια όσο βρίσκονται στο δρόμο και έχει αναλάβει το σύστημα του αυτόματου πιλότου.

Η ερώτηση του  Elon Musk συγκεκριμένα για το παιχνίδι του The Witcher δεν ήταν τυχαία διότι με την κυκλοφορία της σειράς μέσα σε λίγες ώρες οι πωλήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στην πλατφόρμα της Steam εκτοξεύθηκαν.

Η σειρά The Witcher του Netflix είναι βασισμένη στα 8 βιβλία του Andrzej Sapkowski και αρκετά επηρεασμένη από τα παιχνίδια της CD Projekt Red.

Το The Witcher έχει καταφέρει να κερδίσει αρκετό κόσμο μέσα από τον κόσμο των βιβλίων, των παιχνιδιών αλλά και τώρα τελευταία μέσα από την σειρά του Netflix όπου “έσπασε” τα ρεκόρ σε προβολές σε μόλις λίγες μέρες αλλά και ώρες με το Netflix να έχει ήδη προχωρήσει στην παραγωγή της δεύτερης σεζόν με την τρίτη να φημολογείται να έχει ήδη επιβεβαιωθεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ