Η King’s Gyros βάζει το ελληνικό Street Food στην σύγχρονη εστίαση

Ανέκαθεν ο Έλληνας είχε την τάση να διαλέγει προϊόντα με καλή και σωστή ποιότητα και ειδικά ότι είχε να κάνει με το κρέας.

Για τον Έλληνα το κρέας είναι αρκετά σημαντικό να έχει καλή ποιότητα ώστε να μπορεί να μαγειρευτεί καλά να διατηρήσει την γεύση του και πρωτίστως να είναι πάντα καθαρό και να μην υπάρχουν προβλήματα με αυτό.

Εδώ εισέρχεται η εταιρεία King’s Gyros όπου έχει σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά στον κλάδο της μαζικής εστίασης. Συγκεκριμένα η King’s Gyros παρασκευάζει κρεατοσκευάσματα με την ίδια εταιρεία να δίνει έμφαση στη γεύση και την παράδοση μέσα από αυτά.

Η King’s Gyro’s διανέμει τα προϊόντα της σε εστιατόρια αλλά και κρεοπωλεία. Πριν φτάσει όμως σε αυτό το σημείο, η εταιρεία περνάει από μία συγκεκριμένη διαδικασία για να παραδώσει το κατάλληλο προϊόν στους πελάτες της.

Από τα πρώτα στάδια της παραγωγής, η King’s Gyros έχει τον πρώτο λόγο. Συνεργάζεται με επιλεγμένες, πιστοποιημένες φάρμες και Έλληνες κτηνοτρόφους και επιλέγει προσεκτικά τις πρώτες ύλες, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά τα οποία χρησιμοποιεί.

Η επεξεργασία των προϊόντων γίνεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας από έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ενώ σε όλα τα στάδια παραγωγής τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής.

Τα προϊόντα φτιάχνονται προσεκτικά από παραδοσιακές συνταγές ώστε να παραδοθούν στις εταιρείες σε  σωστή και εξαιρετική ποιότητα. 

Στόχος τη King’s Gyros η ανάδειξη του ελληνικού street food μέσα από παραδοσιακές, γνώριμες γεύσεις. 

Στα προϊόντα που ξεχωρίζει σύμφωνα με την ίδια είναι ο γύρος από χοιρινό ή κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα λουκάνικα και τα καλαμάκια. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ