Δράσεις για το κοινωνικό σύνολο υποστηρίζει η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ για μια ακόμα φορά υποστήριξε ένθερμα δράσεις και ενέργειες με στόχο την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, αναδεικνύοντας τη σημασία της προσφοράς σε ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας.

Αναγνώριση του οράματος της “Κιβωτού του Κόσμου”

Ειδικότερα, αναγνωρίζοντας το όραμα της «Κιβωτού του Κόσμου», που απευθύνεται και φροντίζει κυρίως τα απροστάτευτα παιδιά ώστε να διασφαλίσει την κάλυψη βασικών αναγκών τους, Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προσέφεραν προϊόντα τους με στόχο να μοιράσουν χαρά σε παιδιά και οικογένειες που έχουν απευθυνθεί στον οργανισμό.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αρωγός του 20ού διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar

Παράλληλα, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτέλεσε αρωγό του 20ού διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar, που πραγματοποιήθηκε από το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Μέσω του Χριστουγεννιάτικου Bazaar η Πρωτοβουλία συνέδραμε στο αξιόλογο έργο του σωματείου, το οποίο εδώ και 32 χρόνια στηρίζει και προσφέρει βοήθεια σε 14.200 παιδιά, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και σε 6.180 άπορες οικογένειες.

Υποστήριξη στην «Κοινωνική Οργάνωση Αγάπης»

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποίησε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποστήριξε την «Κοινωνική Οργάνωση Αγάπη» που προσέφερε «δέματα αγάπης» σε ευάλωτες οικογένειες της Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ