Αποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αποσύρονται από τα βασιλικά τους αξιώματα, όπου και ανακοίνωσαν ότι θα εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ προανήγγειλαν τη δημιουργία νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης. 

«Σκοπεύουμε να αποσυρθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν. 

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του συναρπαστικού επόμενου βήματος.

Σύμφωνα με τους Σάσεξ, η γεωγραφική ισορροπία ανάμεσα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού θα τους επιτρέψει «να μεγαλώσουν τον γιο τους με σεβασμό στη βασιλική παράδοση, μέσα στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας τη δυνατότητα να εστιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, που συμπεριλαμβάνει και την έναρξη μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης.

«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του συναρπαστικού επόμενου βήματος εν ευθέτω χρόνω, όπως συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε δεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή σας υποστήριξη» αναφέρουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ