Η MediaMarkt “γιορτάζει” τη Black Friday μέχρι την 1η Δεκεμβρίου

Μια τεράστια γκάμα συσκευών, από τηλεοράσεις, smartphone, laptop, όλες τις συσκευές τεχνολογίας λευκές συσκευές και μικροσυσκευές, “περιμένει” τους φίλους της MediaMarkt αυτή τη Black Friday.

Ειδικά για αγορά τηλεοράσεων από 65” ίντσες, που αποτελούν από τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ζήτηση από το κοινό στο Black Friday, η MediaMarkt εκτός από τις χαμηλές τιμές, προσφέρει και 20% κέρδος σε Yellows με κάρτες της τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ, καθώς τα μέλη του MediaMarkt Club που θα πραγματοποιήσουν τις Black Friday αγορές τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την αξία των αγορών τους. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός κάθε μέρα θα κερδίζει την αξία της απόδειξής τους έως το ποσό των 1.000€. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mediamarkt.gr/el/shop/serialwinner.html.

Εκτός από τις προσφορές, η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν parking εκατοντάδων θέσεων, τη δυνατότητα οnline αγορών στο mediamarkt.gr με παραλαβή και από το κατάστημα και γρήγορη ανταπόκριση του προσωπικού. 

Αυτή την αίσθηση αποτυπώνει και η διαφημιστική καμπάνια Serial Shoppers, όπου η MediaMarkt προσκαλεί το κοινό να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του χωρίς αναστολές, καθώς εκείνη έχει φροντίσει για όλα: Black Friday τιμές, ειδικές προωθητικές ενέργειες, προνόμια για τα μέλη του MediaMarkt Club και μοναδική εξυπηρέτηση.

Επισκεφτείτε ένα από τα 12 καταστήματα της αλυσίδας και βρείτε μοναδικές ευκαιρίες σε μεγάλο απόθεμα ώστε να μπορέσετε όλοι να κάνετε τις αγορές σας στο χρόνο που θέλετε και όσες φορές θέλετε!

Εναλλακτικά, μπορείτε να μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Media Markt, στο mediamarkt.gr ή στην ηλεκτρονική εφαρμογή της εταιρείας όπου θα βρείτε όλες τις μοναδικές Black Friday προσφορές, διαθέσιμες με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ