“Ηχηρή” η παρουσία της EFFECT SA στο 5th International Funds Summit στη Κύπρο

Η παρουσία της EFFECT SA στο 5th International Funds Summit στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Tο συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο μεταξύ 10 και 12 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Ταμείων και το Invest Cyprus όπου και φιλοξένησε άνω των 550 επαγγελματιών από τον κλάδο των Επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχειών από Κύπρο, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία, αλλά και ΗΠΑ.

Η λύση FIN/S

Η EFFECT SA, χορηγός της εκδήλωσης, συμμετείχε με μεγάλη ομάδα στελεχών της και παρουσίασαν την λύση FIN/S για τα αμοιβαία κεφάλαια και τις υπηρεσίες διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη λύση τεχνολογίας, που καλύπτει όλο το φάσμα των λειτουργιών των εταιρειών, με πολυάριθμες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Το FIN/S, απολυτά παραμετρικό και προσαρμόσιμο στις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων του κλάδου των επενδύσεων, απευθύνεται σε όλους τους οργανισμούς ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Στόχος μας παραμένει να κάνουμε την τεχνολογία διαχείρισης περιουσίας πραγματική περιουσία για τους πελάτες μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Θωμάς δήλωσε ότι “είναι μεγάλη χαρά για εμάς που βρεθήκαμε και πάλι με τους πελάτες και συνεργάτες μας σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και που μοιράστηκαν μαζί μας την ικανοποίηση τους από τις λύσεις και τις υπηρεσίες μας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Στόχος μας παραμένει να κάνουμε την τεχνολογία διαχείρισης περιουσίας πραγματική περιουσία για τους πελάτες μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ