Τι θέλει να κάνει η Watt + Volt;

Με τυμπανοκρουσίες πριν από λίγες μέρες η Watt + Volt εγκαινίασε το 36ο κατάστημα της στην χώρα ενώ όπως αποκαλύπτουν τα σχέδια της εταιρείας στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εγκαινιαστούν μερικά ακόμα καταστήματα, με την εταιρεία να δείχνει πως έχει σκοπό να δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο σε όλη τη χώρα. 

Όπως μαθαίνει ο Joker του Emea, η αγορά έχει “εντυπωσιαστεί” από την επιθετική ανάπτυξη της εταιρείας και προσπαθεί να δει τα κίνητρα πίσω από αυτές τις κινήσεις. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις φήμες που φτάνουν στα αυτιά του Joker, η Wattt + Volt έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ένα ιδιαίτερα επικερδές αν και με ρίσκα επιχειρηματικό μοντέλο, σύμφωνα με το οποίο “χτίζει” ένα τεράστιο δίκτυο για να μπορέσει μετά να το πουλήσει σε κάποιο πάροχο ενέργειας έτοιμο, και φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο. 

Μια τέτοια κίνηση, αν ολοκληρωθεί θα είναι απόλυτα επιτυχημένη καθώς, όπως επίσης φτάνει στα αυτιά του Joker, η εξάπλωση αυτή έχει κινήσει το ενδιαφέρον μερικών μεγάλων παικτών στο χώρο, οι οποίοι βλέπουν με καλό μάτι την ύπαρξη έτοιμου δικτύου πώλησης, ειδικά την στιγμή που η ΔΕΗ ετοιμάζεται να μπει επιθετικά στην αγορά. 

Σε κάθε περίπτωση η αγορά ενέργειας πρόκειται να δώσει δυνατές “συγκινήσεις” στο επόμενο διάστημα καθώς πάνω της θα στηριχθεί ένα μεγάλο κομμάτι από το αναπτυξιακό αφήγημα της χώρας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ