Μαύρη τρύπα κατάπιε το Fortnite

Το δημοφιλές παιχνίδι Fortnite φαίνεται να είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας όπου κανένας χρήστης δεν μπορεί να συνδεθεί και να παίξει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας “μικρός” πανικός.

Συγκεκριμένα την Κυριακή τελείωσε η 10η σεζόν του παιχνιδιού με ένα ιδιαίτερο event για όσους βρίσκονταν την τελευταία ώρα του παιχνιδιού πριν κλείσουν οι servers.

Η ίδια εταιρεία ονόμασε το event “The End” με πολλούς από τους παίχτες να βγουν και να δημοσιεύσουν στα social media τις ανησυχίες τους για το αν αυτό θα είναι το οριστικό τέλος του παιχνιδιού.

Όμως για καλή τους τύχη όλο αυτό γίνεται για την προετοιμασία της νέας σεζόν η οποία από ότι φαίνεται επιφέρει πολλές εκπλήξεις. 

Εδώ και καιρό στο χάρτη του Fortnite και ψηλά στον ουρανό υπήρχε ένας μετεωρίτης που όσο περνούσε ο καιρός αυτός όλο και πιο πολύ πλησίαζε με πολλούς να πιστεύουν ότι θα καταστρέψει το χάρτη που βρίσκονται οι παίχτες μία και καλή.

Αυτό που έγινε όμως πραγματικά ήταν το ότι οι εκατομμύρια παίχτες που έπαιζαν εκείνη τη στιγμή είδαν τον μετεωρίτη να πέφτει στο έδαφος με αποτέλεσμα να καταστρέφει τον χάρτη και να τους πετάει έξω το κύμα της σύγκρουσης του μετεωρίτη με την γη και παράλληλα ο χάρτης με τα αντίστοιχα avatars να καταβροχθιστούν από μια μαύρη τρύπα, η οποία αυτή εμφανίζεται όταν κάποιος χρήστης συνδέεται στο παιχνίδι.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter. Ο ειδικός του gaming για το Forbes, Paul Tassi, χαρακτήρισε το event ως “το τέλος μιας εποχής”.

Η Epic Games – που κατέχει το Fornite – επιβεβαίωσε ότι το τέλος ήρθε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Οι παίκτες που ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη δείχνει έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

Μέχρι και τώρα αρκετοί χρήστες περιμένουν τι θα γίνει κάνοντας αρκετές ώρες livestream το παιχνίδι για να δουν αν θα αλλάξει κάτι ώστε να μην το χάσουν.

Όλο αυτό όμως πρόκειται για την προετοιμασία της 11ης σεζόν του παιχνιδιού όπου πολλοί λένε ότι θα αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού όπως τα γνωρίζουμε.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αλλά και dataminers λέγεται ότι προετοιμάζεται νέος χάρτης αλλά και ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο την Τρίτη.

Τέλος αρκετοί παίχτες του παιχνιδιού παρακολουθούν επί ώρες αυτή την “μαύρη τρύπα” με αποτέλεσμα να δουν αν θα αλλάξει κάτι. Η Epic Games όμως δεν απογοητεύει και κρατάει ζωντανό το παιχνίδι πετώντας κάτι παράξενους αριθμούς στην οθόνη για όσους παρακολουθούν αυτή την ατελείωτη “μαύρη τρύπα”.

Συγκεκριμένα οι αριθμοί που έχουν εμφανιστεί αποκωδικοποιήθηκαν από κάποιους χρήστες του Reddit όπου και αυτά που λέει είναι “Δεν ήμουν μόνος. Άλλοι ήταν εκτός του Βρόχου. Αυτό δεν υπολογίστηκε. Η στιγμή είναι πλέον αναπόφευκτη “. Όλο αυτό προϊδεάζει για μία νέα εποχή στο Fortnite με πολλούς χρήστες να αγωνιούν για το τι θα γίνει μετά.

Η Epic Games από ότι φαίνεται κατάφερε με μια απλή και απροσδόκητη κίνηση να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να κάνει όλο το διαδίκτυο να “πέφτει” στα πόδια της.

Κάποιες από τις αντιδράσεις παιχτών του παιχνιδιού: 

Οι αντιδράσεις των streamers DrLupo και TimTheTatman είναι από τα λίγα παραδείγματα για το πως αντέδρασαν όλοι οι παίχτες όταν έγινε αυτό το γεγονός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ