Τράπεζα Πειραιώς: Το Project Future “επιστρέφει” για να εκπαιδεύσει περισσότερους πτυχιούχους

“Επιστρέφει” για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Project Future, το πρόγραμμα που διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς με στόχο να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας. 

Μετά από δύο πολύ πετυχημένους κύκλους που πραγματοποιήθηκαν πέρυσι, με 6.500 αιτήσεις να υποβάλλονται συνολικά, 1.094 νέους να εκπαιδεύονται και το 60% εξ αυτών να απορροφάται από επιχειρήσεις, το Project Future “έρχεται” να εκπαιδεύσει πτυχιούχους αυτή τη φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα οι νέοι πτυχιούχοι θα εκπαιδευτούν σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες εξειδίκευσης: Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java και στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα σε Data Science και Java.

Ο Χρήστος Μεγάλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρωτοβουλία που πήραμε ένα χρόνο πριν να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που να απευθύνεται στους νέους της χώρας. Ήδη, τo Project Future αφήνει το θετικό του αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων που υποβάλλονται σε κάθε κύκλο και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του προγράμματος στην αγορά εργασίας, επιβεβαιώνουν ότι δημιουργήσαμε έναν αποτελεσματικό δίαυλο μεταξύ τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Στον δεύτερο χρόνο του, το Project Future γίνεται μεγαλύτερο και δυνατότερο, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους νέους και το μέλλον τους”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, σε δύο κύκλους, διοργανώνεται σε συνεργασία με το ReGeneration Academy με τη συμβολή των Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο κύκλο ξεκινούν στις 2 και λήγουν στις 21 Οκτωβρίου. Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας, εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ