Ελληνικό: Νέα συνάντηση μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Οδυσσέα Αθανασίου

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης είχε νέα συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου, για την επένδυση στο Ελληνικό.

Η συζήτηση για τις εξελίξεις στο Ελληνικό

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη λήψη αποφάσεων που αφορούν την επένδυση του Ελληνικού.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δίκτυωσης, που συνοδεύεται και από φωτογραφίες, ο υπουργός αναφέρει: “Στην πρώτη φώτο, ο χώρος και οι βασικοί συνεργάτες μου που πετύχαμε το αρχικά ακατόρθωτο, την έκδοση όλων των εκκρεμών ΚΥΑ, στη δεύτερη οι υφυπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Δημήτρης Οικονόμου και στην τρίτη ο Διευθύνων της Lamda κ. Αθανασίου μόλις ενημερώθηκε επισήμως ότι τελειώσαμε”.

Η έκδοση της εγκυκλίου από την ΑΑΔΕ

Επίσης σε άλλη ανάρτηση του εκφράζει την ικανοποίησή του για την έκδοση εγκυκλίου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που αφορά τους ειδικούς αντικαταχρηστικούς κανόνες για τους μετασχηματισμούς επιχειρήσεων και τη μεταφορά ζημιών.

Όπως αναφέρει: “Μία από τις πλέον ευχάριστες ειδήσεις… ήταν και η έκδοση… εγκυκλίου από την ΑΑΔΕ και τον κ. Πιτσιλή. Χάρη σε αυτή, και τον ευχαριστώ, πολλές επενδύσεις στη χώρα μας θα ξεμπλοκάρουν καθώς αποκτούν Ασφάλεια Δικαίου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ