Στο Τορόντο οι επιβάτες μπορούν πλέον να καλέσουν Uber χωρίς κινητό

Πλέον αυτό αλλάζει και η Uber δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να μετακινηθούν χωρίς να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η εταιρεία εγκαινίασε ένα “περίπτερο” στο αεροδρόμιο Pearson του Toronto από το οποίο οι επιβάτες μπορούν να “κλείσουν” τις διαδρομές τους. Σύμφωνα με την εταιρεία, το περίπτερο σχεδιάστηκε για να δώσει μεγαλύτερη πρόσβαση στους ταξιδιώτες οι οποίοι ενδέχεται να έχουν δυσκολία να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή λόγω προβλημάτων γλώσσας ή τεχνολογίας.

Μεγάλο μέρος της τεχνολογίας στο περίπτερο είναι παρόμοιο με αυτή που χρησιμοποιείται στα green light hubs της εταιρείας, τα οποία χρησιμοποιούν οι οδηγοί για να εγγραφούν στην υπηρεσίας, δήλωσε ένας από τους σχεδιαστές του περιπτέρου στο Twitter. Τα ίδια περίπτερα έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί σε εμπορικά κέντρα στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο.

“Μια επιρροή για το περίπτερο Uber προήλθε από τα παιχνίδια arcade, τα οποία, σε σύγκριση με έναν υπολογιστή στο σπίτι, δημιουργούν ένα κοινωνικό περιβάλλον που καλεί τους άλλους να βοηθήσουν τον κύριο χρήστη”, ανέφερε ο Anurag Agarwalla, επικεφαλής της ομάδας καινοτομίας της Uber σε δημοσίευση στο blog της εταιρείας. “Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με έναν ζωντανό εκπρόσωπο υποστήριξης, φέρνει δημιουργεί ένα ανθρώπινο στοιχείο που θέλαμε να τονίσουμε”.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό που θα δημιουργηθούν τα επόμενα περίπτερα, η εταιρεία ελπίζει ότι θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει για να αυξήσει την πρόσβαση σε χώρους μεγάλης χωρητικότητας.

Πηγή: Startupper

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ