Την πρώτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το Dunlop Sport Classic

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Dunlop δείχνει ότι γνωρίζει ακριβώς πώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών κερδίζοντας τον διαγωνισμό vintage ελαστικών Auto Bild Klassik.

Ξεχώρισε το Dunlop Sport Classic

To Auto Bild Klassik ξεχώρισε το Dunlop Sport Classic για το ακριβές σύστημα διεύθυνσής του, την πολύ καλή απόδοσή του σε συνθήκες υδρολίσθησης, την μικρή απόσταση φρεναρίσματος σε υγρή επιφάνεια και συνολικά την αρμονική οδηγική εμπειρία.

Το Dunlop Sport Classic ξεχώρισε σε πολλές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε βρεγμένες συνθήκες. Οδηγώντας με ελαστικά Dunlop, το αυτοκίνητο – ένα Austin Healy 3000 – άρχισε να υδρολισθαίνει μόνο με ταχύτητα 92,5 χλμ./ ώρα, κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά αυτή τη δοκιμασία πρόσφυσης σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η μέση ταχύτητα που οι υπόλοιπες μάρκες ελαστικών μπορούσαν να διατηρήσουν πριν από την υδρολίσθηση ήταν 80,1 χλμ./ ώρα. Τα ελαστικά Dunlop ώθησαν το Austin να επιτύχει τον πιο γρήγορο γύρο σε βρεγμένο οδόστρωμα, χάρη στη βέλτιστη πρόσφυση του σε βρεγμένες συνθήκες.

Τρίτη καλύτερη επίδοση από το Dunlop Sport Classic

Τέλος, το Dunlop Sport Classic κατέγραψε την τρίτη καλύτερη επίδοση τόσο σε υγρό φρενάρισμα, οδηγώντας με 100 χλμ./ ώρα – 51,8 μέτρα με τον μέσο όρο των δοκιμών να βρίσκεται στα 57 μέτρα – όσο και στον χειρισμό σε βρεγμένες συνθήκες, ενισχύοντας το Austin Healy 3000 ώστε να πιάσει μέση ταχύτητα 68,9 χλμ./ ώρα σε σύγκριση με το μέσο όρο των δοκιμών που ήταν 65,8 χλμ./ ώρα. Με μέση ταχύτητα 82 χλμ./ ώρα στη στεγνή επιφάνεια της πίστας Wachauring στην Αυστρία, το Dunlop Sport Classic ξεπέρασε όλα τα άλλα ελαστικά στη δοκιμή χειρισμού σε συνθήκες στεγνού οδοστρώματος.

Ο Piotr Nagalski, Director Marketing Consumer Europe δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι το Dunlop Sport Classic αναδεικνύεται ξανά καλύτερο ελαστικό στην κατηγορία του. Αυτή η δεύτερη διαδοχική νίκη δείχνει ότι η Dunlop είναι ο πρωταθλητής αναφορικά με τα vintage ελαστικά”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ