Το καλύτερο τηλέφωνο στο κόσμο είναι το Huawei P30 Pro

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καθιερωμένα ετήσια βραβεία EISA (Expert Imaging and Sound Association) η Huawei κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο smartphone στον κόσμο με αυτό συγκεκριμένα να είναι το Huawei P30 Pro, το οποίο διαδέχθηκε το Huawei P20 Pro της περασμένης χρονιάς. Και δεν το αδικούμε.

Οι έπαινοι για τις λειτουργίες του P30

Συγκεκριμένα το τελευταίο μοντέλο P κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσει με την απίστευτη 40mp κάμερα που διαθέτει αλλά και το μοναδικό αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, τον οπτικό SuperZoom φακό, τη νέα κάμερα HUAWEI Time of Flight (ToF) και την ενισχυμένη AI τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας.

Αναλυτικά το ασύγκριτο σύστημα τετραπλής κάμερας Leica διαθέτει μια κύρια κάμερα 40MP, υπερ-ευρυγώνιο φακό 20MP, έναν τηλεφακό 8MP, τη νέα κάμερα HUAWEI ToF και μια εμπρόσθια κάμερα 32MP. Ο νέος περισκοπικός τηλεφακός επιτρέπει το μεγαλύτερο δυνατό οπτικό ζουμ χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας. Σε συνδυασμό με τα διαθέσιμα φίλτρα που παρέχει η κύρια κάμερα 40 MP και τη σταθεροποίηση εικόνας του OIS και του AIS, ο SuperZoom φακός προσφέρει 5x οπτικό, 10x υβριδικό και 50x ψηφιακό ζουμ με υψηλή ανάλυση και λεπτομέρεια.

Ακόμα επιβραβεύθηκε για το υπερισχυρό chipset που διαθέτει τον Kirin 980. Αλλά και τις φανταστικές λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες δεν γίνονται μόνο αισθητές στην κάμερα αλλά και στο σύστημα αρχείων του τηλεφώνου, εκεί όπου μαθαίνει από τον τρόπο που το χρησιμοποιεί ο χρήστης και φροντίζει να αυτοματοποιεί κάποιες διαδικασίες στο background κάνοντας την καθημερινή συμβίωση με το τηλέφωνο ακόμα πιο εύκολη.

Η EISA πρότεινε επίσης το HUAWEI P30 Pro ως την τέλεια “παρέα” για τους επαγγελματίες φωτογράφους, πιστεύοντας ότι σημείωσε ακόμη μια εντυπωσιακή πρόοδο στη φωτογραφία με smartphone.

Η Huawei δεν σταμάτησε εκεί και κατάφερε να πάρει ένα ακόμη βραβείο με το Honor 20 Pro ως “Lifestyle smartphone”

Τα σχόλια της EISA για το Huawei P30 Pro

Η EISA εξήρε τις φωτογραφικές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού του Huawei P30 Pro αναφέροντας ότι “είναι μακράν η καλύτερη φωτογραφική εμπειρία που μπορείτε να έχετε με ένα smartphone”. Εγκωμίασε επίσης τις εξαιρετικές λειτουργίες ευρυγώνειου φακού, πορτρέτου και περισκοπικού τηλεφακού 5x σημειώνοντας ότι “ξεπερνά κατά πολύ τους ανταγωνιστές του”.

“Με την εγκατάσταση της τετραπλής κάμερας, η Huawei έχει κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή πρόοδο στη φωτογραφική μηχανή των κινητών τηλεφώνων. Οι φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού είναι μακράν οι καλύτερες που μπορείτε να πάρετε σήμερα από ένα smartphone, ενώ οι εξαιρετικές λειτουργίες ευρυγώνειου φακού, πορτρέτου και περισκοπικού τηλεφακού 5x ξεπερνούν κατά πολύ τους ανταγωνιστές του. Το P30 Pro εντυπωσιάζει επίσης με την εκπληκτική ανθεκτική στο νερό κατασκευή, την εξαιρετική οθόνη, την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων με γρήγορη απεικόνιση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που υποστηρίζεται τόσο από ενσύρματη όσο και από ασύρματη φόρτιση. Με υποστήριξη αρχείων raw και δυνατότητα αποθήκευσης έως και 512GB, το Huawei P30 Pro είναι ο ιδανικός σύντροφος για επαγγελματίες φωτογράφους”.

Προηγούμενες κατακτήσεις της Huawei στα βραβεία EISA

Στο παρελθόν, η EISA έχει βραβεύσει το HUAWEI P20 ως “EISA Best Smart Phone 2018”, το HUAWEI P10 ως “EISA Smartphone Camera 2017-2018”, το HUAWEI Watch 2 ως “EISA Wearable Device 2017-2018” και το HUAWEI P9 ως “European Consumer smartphone 2016-2017”.

Δηλώσεις από τον Αντιπρόεδρο του Business Handset, HUAWEI Consumer Business Group

“Έχουμε την τιμή να λαμβάνουμε ακόμα ένα βραβείο, αλλά και μία σημαντική αναγνώριση από την EISA για το P30 Pro. Με κάθε συσκευή, η HUAWEI δεσμεύεται να προσφέρει στους καταναλωτές νέα και βελτιωμένη εμπειρία φωτογράφησης, ξεπερνώντας το όριο των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι κάμερες των smartphones”, δήλωσε ο Li Changzhu, Αντιπρόεδρος του Business Handset, HUAWEI Consumer Business Group.

Απονομή του βραβείου

Το βραβείο θα παραδοθεί επίσημα στη Huawei κατά τη διάρκεια της IFA στην τελετή απονομής των βραβείων EISA στις 6 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, συμπίπτοντας με το άνοιγμα της Διεθνούς Έκθεσης Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών IFA.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ