Ισραηλινός εργολάβος ξεπέρασε το σχέδιο κατοικίας ύψους 90 εκατ. Ευρώ στο Βουκουρέστι

Ο Ισραηλινός ακινήτων HAGAG Development ξεκίνησε την κατασκευή του μεγαλύτερου οικιστικού του έργου που θα αναπτυχθεί στη Ρουμανία, το H Pipera Lake.

Η επένδυση στη λίμνη “H Pipera”

Περίπου το 45% των 390 διαμερισμάτων που θα παραδοθούν στην πρώτη φάση έχουν ήδη πωληθεί.

Με συνολική επένδυση που εκτιμάται σε 90 εκατομμύρια ευρώ, η λίμνη “H Pipera” έχει λάβει την οικοδομική άδεια και θα αναπτυχθεί σε τρία στάδια κατασκευής, σε οικόπεδο 5.7 εκταρίων. Η πρώτη φάση θα προσφέρει 5 κτίρια 78 διαμερισμάτων, αποτελούμενα από δίκλινα στούντιο, 2 και 3 δωμάτια. Οι μονάδες θα έχουν χτιστεί σε περιοχές μεταξύ 55 τ.μ. και 97 τ.μ. Το πρώτο στάδιο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2020.

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής για την πρώτη φάση

“Έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε στη Ρουμανία επειδή είδαμε το τεράστιο δυναμικό της αγοράς και είμαστε πεπεισμένοι ότι η Λίμνη “H Pipera” θα φέρει προστιθέμενη αξία στο βόρειο τμήμα της πόλης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε τις εργασίες κατασκευής για την πρώτη φάση με ποσοστό εξυπηρέτησης 45%”, δήλωσε ο Yitzhak Hagag, Πρόεδρος και ελεγκτής του ομίλου Hagag.

“Η Ρουμανία εξακολουθεί να είναι μια στρατηγική επιλογή για εμάς και σχεδιάζουμε να προσθέσουμε νέα ακίνητα στο τοπικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, καθώς και να ανακοινώσουμε νέα έργα”, πρόσθεσε.

Η BTD Construct διορίστηκε γενικός ανάδοχος του έργου. Αναπτύχθηκε στην ακτή της λίμνης Pipera, η λίμνη “H Pipera” θα περιλαμβάνει συνολικά 1.350 διαμερίσματα σε 17 κτίρια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ