Αυτά είναι τα κινητά των διακοπών!

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο ξεκούραση, μπάνια στη θάλασσα και γέμισμα των μπαταριών εν΄ όψη του χειμώνα που θα έρθει. Είναι στιγμές, είναι διασκέδαση και επικοινωνία. Είναι γεμάτο μαγικές εικόνες και νύχτες γεμάτες παρέες και μουσική.

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν εδώ και καιρό ξεπεράσει το στάδιο της εκπλήρωσης της απλής επικοινωνίας και αποτελούν μια συσκευή που χωράει στην τσέπη μας και κάνει τα πάντα. Μέσα από τις οθόνες των κινητών έχουμε όλο τον κόσμο της επικοινωνίας και της διασκέδασης στην άκρη των δαχτύλων μας, ενώ οι εκπληκτικές φωτογραφικές μηχανές που έχουν πια ενσωματωμένες μπορούν να καταγράψουν όλες τις καλοκαιρινές μας στιγμές ακόμα και το βράδυ. 

Ποια είναι όμως τα “απαραίτητα” για τις καλοκαιρινές διακοπές;

Huawei P30 Pro

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την λίστα (και από καμία λίστα) ο Βασιλιάς των φωτογραφικών κινητών. Το Huawei P30 Pro έχει εκπληκτικές φωτογραφικές δυνατότητες, έχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στο DXO Mark και στρογγυλοκάθεται με άνεση στην κορυφή της λίστας. 

Με τρομερό x50 υβριδικό ζουμ, μπορεί να φέρει δίπλα σας ακόμα και το πιο μακρινό αντικείμενο (ή άτομο), ενώ ξεχωρίζει για τις ανεπανάληπτε δυνατότητες νυχτερινής φωτογράφισης που διαθέτει. Το P30 Pro πραγματικά βλέπει στο σκοτάδι, αφού μπορεί και φωτογραφίζει πράγματα που δεν φαίνονται στο σκοτάδι ούτε και με το ανθρώπινο μάτι. Και φυσικά όπως κάθε καλοκαιρινό κινητό που σέβεται τον εαυτό του, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει μεγάλη μπαταρία και προσφέρει ακόμα και δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης. 

Samsung S10+

H ναυαρχίδα της Samsung είναι ένα τηλέφωνο που ξεχωρίζει τόσο για την σχεδίαση όσο και για την ποιότητα κατασκευής του. Με επίσης εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες, μένει λίγο πίσω (αλλά όχι πολύ) στο θέμα της νυχτερινής φωτογράφισης αλλά το αναπληρώνει με την καλύτερη οθόνη που μπορείτε να έχετε σε κινητό και εντυπωσιακό ήχο. 

Με πανίσχυρο επεξεργαστή, μεγάλη μπαταρία και ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη, το Samsung S10+ είναι ένα κινητό που ξεχωρίζει στα καλοκαιρινά σας βράδια.

Honor View 20

H “αθόρυβη δύναμη” του Honor View 20 έχει την δυνατότητα να απογειώσει το καλοκαίρι σας. Με τεράστια οθόνη, μεγάλη μπαταρία και τον καινούργιο τεράστιο αισθητήρα της Sony, προσφέρει 48ΜΡ για τις παντός καιρού φωτογραφίες σας. 

Το View 20 υιοθετεί σχεδιασμό οπής στην οθόνη για την selfie κάμερα του, κάτι που αφήνει όλη την οθόνη διαθέσιμη για την διασκέδαση του χρήστη, ενώ η πλάτη του κινητού ξεχωρίζει από μακρυά χάρη στην ιδιαίτερη σχεδίαση του, στοιχεία που έχουν κερδίσει τους καταναλωτές, με τηνHonor να αποτελεί μια από τις κορυφαίες προτιμήσεις του νεανικού κοινού.

του Ηλία Κούκουτσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ