AI και Deep Learning στα νέα πλυντήρια της LG

Με την επαναστατική τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) και deep learning, ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Τι είναι η τεχνολογία deep learning και πως λειτουργεί

Συγκεκριμένα, το ενισχυμένο μοτέρ DD που διαθέτουν οι νέες συσκευές, προσφέρει ανώτερη φροντίδα στα υφάσματα. Αξιοποιώντας την τεχνολογία deep learning, η οποία βασίζεται σε ένα τεράστιο όγκο δεδομένων που συλλέγονται από την LG, το AI DD επιτρέπει μία ειδικά σχεδιασμένη πλύση, καθώς εντοπίζεται αυτόματα ο όγκος του φορτίου και γίνεται ακριβής αξιολόγηση της απαλότητας του υφάσματος. Αυτό εγγυάται κάθε φορά ήπια φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους κατά 18%. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων ρούχων, όπως των αθλητικών, των κλινοσκεπασμάτων και των λευκών ειδών .

Σχετικά με την σειρά πλυντηρίων Vivace

Επιπλέον, η νέα σειρά πλυντηρίων Vivace διαθέτει επιπλέον προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία TurboWash 360°, που παρέχει την άνεση της γρήγορης πλύσης (Fast Wash), η οποία διαρκεί μόλις 39 λεπτά. Τα νέα πλυντήρια εκτοξεύουν πίδακες νερού και απορρυπαντικού σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις για ακόμη πιο καθαρά ρούχα. Το Steam+ συμπληρώνει αυτή την ολοκληρωμένη λύση πλύσης, εξαλείφοντας τα αλλεργιογόνα κατά 99,9% μέσω ενός ειδικού κύκλου αποστείρωσης και μειώνοντας κατά 30% τις ζάρες στα ρούχα μέσω του προγράμματος ‘Φροντίδα για Ζάρες’ (Wrinkle Care) . Τα νέα πλυντήρια της LG αναμένονται τον Ιούλιο στα καταστήματα λιανικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ