Σκλαβενίτης: Δεν πουλάμε!

Τέλος στα σενάρια μερίδας του τύπου που ήθελαν την γαλλική Casino να είναι κοντά σε εξαγορά μέρους ή της πλειοψηφίας του Σκλαβενίτη, καθώς τον τελευταίο καιρό πλήθαιναν τα σενάρια περί πώλησης της επιχείρησης. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες, έχουν αυξηθεί τα σενάρια εξαγορών και συγχωνεύσεων στην αγορά των ελληνικών super market, όμως όπως διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωση της δεν υπάρχει κανένα απολύτως τέτοιο σενάριο. 

Μπορεί από την Σκλαβενίτης να διαψεύδουν σενάρια που να αφορούν την επιχείρηση, όμως το ενδιαφέρον ξένων εταιρειών που θέλουν να μπουν στην Ελληνική αγορά είναι υπαρκτό και δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν κινήσεις και ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

Όπως δήλωσε η εταιρεία σε ανακοίνωση της: “Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά και απόλυτα σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα το επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ