Νέα ειδική έκδοση Waze για το Fiat Panda

Τη νέα έκδοση Waze για το Panda παρουσίασε η Fiat, η οποία διαθέτει δίχρωμο εξωτερικό μέρος και δύο επιλογές κινητήρων.

Όσοι επιλέξουν την ειδική αυτή έκδοση θα δουν πως το αυτοκίνητο πόλης της Fiat θα έχει μαύρη οροφή, η οποία θα συνδυάζεται με τα υπόλοιπα χρώματα (κόκκινο, γκρι, μπλε, λευκό, κίτρινο) που θα καλύπτουν τα άλλα μέρη του σώματος του αυτοκινήτου. Ωστόσο το μαύρο χρώμα δεν καλύπτει αποκλειστικά την οροφή, καθώς το βρίσκουμε και στους δύο προφυλακτήρες, στη γρίλια, στο πλαίσιο των φωτιστικών σωμάτων, στους πλαϊνούς καθρέπτες, αλλά και περιμετρικά των παραθύρων.

Επιπλέον να σημειωθεί πως το μοντέλο διαθέτει ειδικά λογότυπα της έκδοσης (Waze) και ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών με φινίρισμα από δύο χρώματα.

Το εσωτερικό κατακλύζεται από μαύρο πλαστικό και ίδιας απόχρωσης ύφασμα στα καθίσματα, με εξαίρεση ένα μεγάλο μέρος από τις πλάτες των μπροστινών θέσεων όπου κάνει της εμφάνιση του γκρι ύφασμα με μια πράσινη κάθετη λωρίδα ως διακοσμητικό, για να δώσουν στο αυτοκίνητο ένα νεανικό και δυναμικό στυλ. Από εκεί και πέρα η ειδική έκδοση του Panda επωφελείται από το σύστημα πλοήγησης Waze, ενώ παρών είναι και το Panda U-Connect, το οποίο πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει στο smartphone να λειτουργεί ως επέκταση του αυτοκινήτου.

Το Panda Uconnect είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το smartphone του ως επέκταση ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Με την εφαρμογή μπορείτε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, να κάνετε κλήσεις, να ελέγξετε το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου σας ή να πλοηγηθείτε στον προορισμό σας μέσα από την πιο γρήγορη διαδρομή με την ενσωμάτωση του Waze.

Το interface έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τις αποσπάσεις της προσοχής σας ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην οδήγηση όσο χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας λειτουργίες.

Με την εφαρμογή Waze, η οποία είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή Uconnect της Panda, θα μπορείτε να βλέπετε προτεινόμενα και πιο οικονομικά αποδοτικά βενζινάδικα στα οποία θα οδηγείστε όταν το Panda σας δεν έχει καύσιμα.

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να βγάζετε φωτογραφίες με την εφαρμογή Panda Uconnect όπου με την τοποθέτηση του smartphone σας στη βάση του αυτοκινήτου η εφαρμογή θα μπορεί να τραβάει φωτογραφίες και να καταγράφει βίντεο μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Αυτό όμως θα απενεργοποιείται όταν η ταχύτητα σας είναι κάτω από 3 μίλια και όταν παρκάρετε.

Σε ότι αφορά το μηχανικό σύνολο το Panda Waze θα εξοπλίζεται με τον τούρμπο κινητήρα TwinAir 0,9 λίτρων που προσφέρει 85 ίππους, και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο και προαιρετικά με σύστημα τετρακίνηση, ενώ αυτοί που επιθυμούν έχουν την δυνατότητα να στραφούν στον 1,2 λίτρων ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα που “βγάζει” 69 ίππους και συνδέεται με μηχανικό κιβώτιο.

ΠΗΓΗ: fiat4x4.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ