Για 2η συνεχή χρονιά η Ολυμπιακή Ζυθοποιεία ανοίγει τις πόρτες της

Στο πλαίσιο συμμετοχής της στην πρωτοβουλία “Ανοιχτά Ζυθοποιεία”, που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ανοίγει για 2η συνεχή χρονιά τις πόρτες του ζυθοποιείου της στην Ριτσώνα, Ευβοίας, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, 11.00-18.00, καλώντας την τοπική κοινότητα και το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή της μπύρας!

Το ζυθοποιείο της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας θα είναι ανοιχτό, με ελεύθερη είσοδο για όλους, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να μυηθούν στον κόσμο του ζύθου, να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους μπύρες με συνοδευτικά εδέσματα και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες:

1) Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της μπύρας (ομάδες των 20 ατόμων)

  • Ώρες ξεναγήσεων: 11.30/ 12.30/ 13.30/ 15.30/ 16.30/ 17.30

2) Σεμινάριο γευσιγνωσίας & τρόπου σερβιρίσματος της μπύρας (ομάδες των 12 ατόμων)

  • Ώρες σεμιναρίων: 12.00/ 13.00/ 14.00/ 15.00/ 16.00/ 17.00

3) Σεμινάριο γευστικής δοκιμής μπύρας με κατάλληλα εδέσματα – food pairing (ομάδες των 8 ατόμων)

  • Ώρες σεμιναρίων: 11.30/ 13.30/ 15.30/ 17.30

4) Μαγειρική με μπύρα από την Ελένη Ψυχούλη (ανοιχτή δραστηριότητα για όλο το κοινό)

  • 13.00 – 15.00

Για συμμετοχή στις δραστηριότητες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κοινό θα μπορεί να καλεί στο 210 7249000 (εσωτ. 213), την κα Δήμα 11.00 – 16.00, έως και 20/06.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ