Νέος Γενικός Διευθυντής για τη Cisco Πορτογαλίας ο Αντώνης Τσιμπούκης

Ως Director της Cisco Πορτογαλίας αναλαμβάνει ο Αντώνης Τσιμπούκης ο οποίος είναι εξίσου γενικός Διευθυντής της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, ο ίδιος αναλαμβάνει καθήκοντα νέου διευθυντή στις 1η Αυγούστου 2019. Η ανάληψη της ευθύνης για τη μελλοντική πορεία του γραφείου της Cisco στην Πορτογαλία, ήλθε ως επιστέγασμα των συνεχών εξαιρετικών επιδόσεων στις χώρες ευθύνης του.

Ο Αντώνης ανήκει στο δυναμικό της Cisco από το 1998, όπου αρχικά είχε τη θέση του Account Manager για Εταιρικά έργα και έργα Δημοσίου, ενώ κατείχε διευθυντικές θέσεις σε ομάδες Εταιρικών και Δημοσίων Έργων και Service Providers από το 2001. Διετέλεσε επίσης για δύο χρόνια, Operations Director, υπεύθυνος για το Borderless Networks Architecture στην περιοχή της Μεσογείου. Κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Cisco για Ελλάδα, την Κύπρο & την Μάλτα από τον Αύγουστο 2011. Ο Αντώνης Τσιμπούκης κατέχει τίτλο Ηλεκτρολόγου & Ηλεκτρονικού Μηχανικού (Bachelor) καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο Microelectronics and Information Engineering (MSc) από το Liverpool Polytechnic στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω την ευθύνη για τη Cisco Πορτογαλίας. Το ανθρώπινο δυναμικό στο τοπικό γραφείο είναι εξαιρετικό και έχει να παρουσιάσει μοναδικά επιτεύγματα. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που θα έχω την ευκαιρία να εργαστώ μαζί τους για τη νέα εποχή, όπου θέλουμε οι πελάτες μας να βιώσουν την μοναδική εμπειρία συνεργασίας με τη Cisco», δήλωσε ο Αντώνης Τσιμπούκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ