Newsletter_2017-11-29

EMEA Logo
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Πρεμιέρα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Ξεκινούν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε μέχρι το τέλος του 2018 θα βγουν στο σφυρί περίπου 20.000 ακίνητα.

» Διαβάστε περισσότερα

Ξεπέρασε τα 10.000 δολάρια η τιμή του bitcoin

Σε ιστορικό ρεκόρ ανήλθε σήμερα το ψηφιακό νόμισμα bitcoin, καθώς ξεπέρασε το όριο των 10.000 δολαρίων στις μεγάλες πλατφόρμες συναλλαγών του κρυπτονομίσματος.

Διαβάστε περισσότερα

H Goldman Sachs βλέπει εκτόξευση της μετοχής της Amazon κατά 20%

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι προβλέψεις της Goldman Sachs αναφορικά με την μετοχή της Amazon. Σύμφωνα με την τράπεζα, η μετοχή της Amazon το επόμενο έτος θα ανέβει έντονα, χάρη στον ταχύ ρυθμό καινοτομίας και την αυξημένη ευελιξία τιμών της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα εμπόδια στην πώληση των λιγνιτών της ΔΕΗ

Όλα δείχνουν πως η οριστική συμφωνία ΥΠΕΝ και θεσμών για την επικύρωση της πώλησης των λιγνιτών της ΔΕΗ αναμένεται να γίνει στην επόμενη συνάντηση του ΥΠΕΝ με τους θεσμούς. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο το εγχείρημα αυτό πρέπει να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια.

Διαβάστε περισσότερα

Μ. Τσαμάζ: Οι διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους καταρρέουν και φταίνε οι συνδικαλιστές

Στα βράχια οδηγούν οι συνδικαλιστές τις συζητήσεις για την ανανέωση της σύμβασης εργασίας με την διοίκηση, σύμφωνα με το Μιχάλη Τσαμάζ, ο οποίος προειδοποιεί για μεγάλες περικοπές, χωρίς επιδόματα και βασική σύμβαση εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί η δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από την Β. Κορέα

Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου πραγματοποίησε το καθεστώς της Β. Κορέας, όπως ανακοινώθηκε τα ξημερώματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο νέος βαλλιστικός πύραυλος είναι ικανός “να πλήξει το σύνολο της αμερικανικής ηπείρου”. Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και καταδικαστικές για το καθεστώς της Β. Κορέας.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρώπη και Βρετανία τα βρήκαν στο λογαριασμό

Έντονο διπλωματικό πόκερ ανάμεσα σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Βρετανία για τον τελικό λογαριασμό του Brexit, με στρατηγικές υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ