Newsletter_2017-11-28

EMEA Logo
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Nestlé και “Συμμαχία για τη Νέα Γενιά” προσφέρουν 90.000 θέσεις εργασίας

Το “2ο EU Vocational Skills” με στόχο την προώθηση του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (VET) διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κομισιόν στο διάστημα μεταξύ 20 και 24 Νοεμβρίου.

» Διαβάστε περισσότερα

ΤτΕ: Αυξημένες οι καταθέσεις τον Οκτώβριο- χαμηλή η χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας

Αυξημένα κατά 1.037 εκατ. ευρώ εμφανίστηκαν τον Οκτώβριο του 2017, οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι μείωσης κατά 47 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διατηρήθηκε αμετάβλητος στο 4,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπως αναφέρει σε μελέτη της η Τράπεζα της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΟΣΑ: Θετικά τα στοιχεία που αφορούν την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας

Θετικά είναι τα στοιχεία που εμφανίζει στην έκθεσή του ο ΟΟΣΑ και αφορούν την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Απολύσεις και κλείσιμο καταστημάτων ανακοίνωσε η Societe Generale

Ανησυχία προκαλεί η ανακοίνωση της Societe Generale, η οποία την Δευτέρα δημοσιοποίησε την απόφασή της να κλείσει περισσότερα υποκαταστήματα και να απολύσει προσωπικό στο δίκτυο retail banking στη Γαλλία.

Διαβάστε περισσότερα

ΒοΕ: Οι τράπεζες θα άντεχαν ένα άτακτο Brexit

Σημαντική η ανακοίνωση που έκανε η Bank of England, σχετικά με την επιρροή του Brexit στο τραπεζικό σύστημα. Η ανακοίνωση έγινε μετά από τη διεξαγωγή των ετήσιων stress tests.

Διαβάστε περισσότερα

Shell: Ανακοίνωσε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 25 δισ. δολαρίων

Ο πετρελαϊκός κολοσσός Royal Dutch Shell ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει το πρόγραμμα πληρωμής του μερίσματος με μετοχές αντί μετρητών από το 4ο τρίμηνο του 2017. Παράλληλα ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 25 δισ. δολαρίων στο διάστημα 2017-2020.

Διαβάστε περισσότερα

Κερδοφορία και νέες επενδύσεις από τον όμιλο Ανδρομέδα

Ο Όμιλος Ανδρομέδα παρουσίασε το πλάνο και τους στόχους του για την νέα χρονιά, ενώ σχετικά με την πρόταση εξαγοράς των Νηρέα και Σελόντα επιδιώκει να βάλει την Ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σε τροχιά κερδοφορίας και ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ