Η M DRY Mastiha δίνουν χρώμα στα δευτεριάτικα βράδια του Νοεμβρίου

Οι Δευτέρες του Νοεμβρίου αλλάζουν, αποκτούν ενδιαφέρον και υπέροχη γεύση, καθώς η M DRY Mastiha, το πρώτο dry ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ, ανεβάζει τη διάθεση και δίνει χρώμα στα μουντά δευτεριάτικα βράδια.

Με πολύ λιγότερη ζάχαρη και πλούσια γεύση Μαστίχας Χίου, η M DRY Mastiha, το ποτό που έδωσε στους bartenders αμέτρητες ιδέες για πρωτότυπα cocktails, ταιριάζει απόλυτα στα after office aperitivo, αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις μετά το γραφείο για να χαλαρώσουμε με φίλους και γνωστούς. 

Με μότο “less sugar, unique taste”, η M DRY δίνει νέα γεύση και άρωμα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσφέροντας μια μοναδική, after office εμπειρία. Κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου η πρώτη DRY Mastiha συνεργάζεται με 6 αγαπημένα bars της πόλης και καταξιωμένους bartenders και μας καλεί να δοκιμάσουμε το signature cocktail M DRY Golden καθώς και άλλα cocktails μαζί με πρωτότυπα food pairings menu, σε ειδικές για την ημέρα τιμές και να κερδίσουμε όμορφα δώρα.

Σημεία M for Mondays

Pere Ubu, Κύπρου 74, Γλυφάδα, 166 74
Ipitou The Bar, Ηπίτου 4-6, Αθήνα, 105 57
Finca Vigia, Ολυμπιονικών 304, Νέο Ψυχικό, 154 51
Tiki Bar Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα, 117 42
Μαϊμού Bar, Θουκυδίδου 7A, Χαλάνδρι, 152 32
The Trap, Όθωνος 10, Αθήνα 105 57

M DRY Mastiha

Ένα απόσταγμα μοναδικό, που σε κάθε γουλιά συνδυάζει το ντελικάτο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του dry spirit. Ένα dry spirit με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, απαλλαγμένο από την έντονα  γλυκιά γεύση των λικέρ. Από απόσταξη αυθεντικής Μαστίχας Χίου και βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, η M DRY Mastiha, είναι ένα ελληνικό ποτό που αξίζει να έχετε στην κάβα σας αλλά και μια εξαιρετική πρόταση δώρου για τους φίλους σας.

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης

Η ιστορία της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ξεκινά το 1894  στη Λέσβο, με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του, ο οποίος έφτιαξε για πρώτη φορά το διάσημο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Η εταιρία είναι 100% ελληνική, ενώ το αποστακτήριο στο Πλωμάρι της Λέσβου αποτελεί μία σημαντική επενδυτική δραστηριότητα που συμβάλλει στην ανάπτυξη του νησιού, ενισχύει την τοπική κοινωνία και απασχολεί 48 εργαζομένους από το νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ