Newsletter_2017-11-07

EMEA Logo
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

24,6 δισ. ευρώ επενδύσεις σε έργα που σχετίζονται με το νερό!

Μεγάλες επιχειρήσεις επένδυσαν πέρυσι το θηριώδες ποσό των 23,4 δισ. δολάρια σε έργα διαχείρισης υδάτινων πόρων, αποκαλύπτοντας έτσι την ανησυχία τους για την υπερθέρμανση του πλανήτη και τις ξηρασίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις επιχειρήσεις τους.

» Διαβάστε περισσότερα

Δεν “τραβάει” ο – “νέος” – Σκλαβενίτης!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Joker ο “νέος” Σκλαβενίτης δεν φαίνεται να “τραβάει”, καθώς έως σήμερα φαίνεται ότι έχει καταφέρει να “φέρει” πίσω μόλις το 35% των παλαιών καταναλωτών του Μαρινόπουλου και των πάλαι ποτέ Carrefour.

Διαβάστε περισσότερα

Στο “τραπέζι” της διαπραγμάτευσης η προστασία της πρώτης κατοικίας

Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς μπαίνει η προστασία της πρώτης κατοικίας ως ενέχυρο για δάνεια που προορίζονται να πωληθούν σε funds.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάισελμπλουμ: “Θετικά βήματα, αλλά υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα”

Στα θετικά βήματα της Ελλάδας στάθηκε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup, σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει, κυρίως αναφορικά με την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Η Broadcom οδήγησε την Wall Street σε νέο ιστορικό υψηλό!

Η προσφορά της Broadcom για την αγορά της Qualcomm, για την οποία προσφέρει 70 δολάρια ανά μετοχή λειτούργησε ευεργετικά για το αμερικανικό χρηματιστήριο που κατέγραψε νέο υψηλό ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα

“Limit up” για την Μάντσεστερ Σίτι στο “ποδοσφαιρικό” χρηματιστήριο!

Σύμφωνα με μελέτη του CIES  η Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί σήμερα την πιο ακριβή ομάδα στην Ευρώπη, με τη συνολική αξία των παικτών της να προσεγγίζει τα 1,2 δισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Σ. Αραβία: “Game of Thrones” για την διαδοχή του Βασιλιά Salman!

Δολοπλοκίες, οικονομικά συμφέροντα δισεκατομμυρίων και οι θεωρίες για την διαδοχή του Θρόνου των Σαούντι, έρχονται στη επιφάνεια με αφορμή την σύλληψη του κοσμοπολίτη, μεγιστάνα Πρίγκιπα Αλουαλίντ μπιν Ταλάλ.

Διαβάστε περισσότερα

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ