Επιστρέφει η “Δυναστεία”

Η “Δυναστεία“, μία σειρά σταθμός για την τηλεόραση, η οποία καθιέρωσε, μαζί με άλλες το είδος της σαπουνόπερας και η οποία συναγωνιζόταν την “Τόλμη και Γοητεία”, αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με νέο καστ για το κοινό του σήμερα.

Η “Δυναστεία” έκανε πρεμιέρα το 1981 και οι τίτλοι τέλους έπεσαν το 1989. Η σειρά έμεινε γνωστή για τους καυγάδες, την αγωνία και τη συνολική 80s αισθητική με τις βάτες και τα κρεπαρισμένα μαλλιά, ενώ σήμα κατατεθέν ακόμη και για όσους δεν έβλεπαν τη σειρά ήταν η “κακιά” Alexis, την οποία υποδυόταν η Βρετανίδα Joan Collins.

Η νέα σειρά θα διατηρήσει τους χαρακτήρες της προηγούμενης, αλλά δεδομένου ότι έχουν περάσει 18 χρόνια από το τέλος της σειράς, το καστ θα είναι ανανεωμένο.

Το ρόλο της Crystal θα υποδύεται η Nathalie Kelley, τη Fallon θα υποδύεται η Elizabeth Gillies και ο Grant Show θα παίζει τον ρόλο του Blake. Άλλοι ηθοποιοί που λέγεται ότι θα συμμετάσχουν είναι οι Sam Adegoke, στο ρόλο του Jeff Colby, Robert Christopher Riley στον ρόλο του οδηγού του Blake, Michael Culhane, Alan Dale ως Joseph Anders και ο Rafael de La Fuente σε ένα ρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

dynasty 80s

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ