Φούρνος Βενέτη: Τέσσερα είδη λαγάνας για τη Σαρακοστή

Τέσσερα είδη λαγάνας προτείνει παραδοσιακά ο φούρνος ΒΕΝΕΤΗ για την Καθαρή Δευτέρα, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υλικών του.

Σε κάθε φούρνο Βενέτη ο επισκέπτης του μπορεί να βρει την παραδοσιακή λαγάνα, τη λαγάνα Ηπείρου, τη λαγάνα Βαυαρίας, τη Λαγάνα ελιάς – κρεμμύδι και τη λαγάνα πιπεριάς – ντομάτας. Όλες οι λαγάνες θα είναι διαθέσιμες καθόλη τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Επίσης, για τις ημέρες της Σαρακοστής κάθε κατάστημα ΒΕΝΕΤΗ προσφέρει πάνω από 60 εκλεκτές γλυκές και αλμυρές νηστίσιμες γεύσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες.

Μεταξύ άλλων σε κάθε φούρνο ΒΕΝΕΤΗ ο καταναλωτής μπορεί να βρει πεϊνιρλί με λαχανικά, ευρεία γκάμα από φουρνιστά, προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια, και κριτσίνια καθώς και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.

Τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL και τα ΒΕΝΕΤΗ 1948 εκτός των παραπάνω, προσφέρουν και ευρεία γκάμα από μερίδες φρέσκου σαρακοστιανού φαγητού, από τον σεφ Γιάννη Τζελέπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ