Βενιζέλος: “Θα έχουμε σύντομα τη δυνατότητα να μιλήσουμε για όλα”

Επιστολή προς τους υποψήφιους βουλευτές, τους γραμματείς και τα μέλη των νομαρχιακών και τομεακών επιτροπών εκλογικού αγώνα έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι “η δήλωση που έκανα το βράδυ των εκλογών ισχύει απολύτως. Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε ανοικτά και σε βάθος για όλα”.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει επίσης ότι “Είμαστε παρόντες. Κρατάμε πάντα ψηλά την ευθύνη. Προέχει αυτή τη στιγμή να αποσαφηνιστεί η πορεία της χώρας, ώστε να μπορεί να προσδιοριστεί με αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο το στίγμα του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Εξάλλου, το γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι “δήθεν ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο περί παραίτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στερούνται σοβαρότητας”, ενώ τονίζεται ότι ισχύει απολύτως η δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το βράδυ των εκλογών: “Όλα - συμπεριλαμβανομένου και του θέματος της ηγεσίας - θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο συνέδριο που θα γίνει με τρόπο συντεταγμένο και ουσιαστικό”.

Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας ότι “τώρα προέχει η πορεία της χώρας σε σχέση με την οποία προσδιορίζεται και η πορεία όλων των πολιτικών δυνάμεων”.