Doctoranytime.gr: Δωρεάν εξετάσεις σε πνευμονολόγο για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας

To doctoranytime.gr για το διάστημα 18 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου έχει εξασφαλίσει για τους χρήστες του κλινική εξέταση από πνευμονολόγο και συμβουλές αντιμετώπισης της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) εντελώς δωρεάν. Για το κλείσιμο ραντεβού όσοι το επιθυμούν μπορούν να πατήσουν εδώ ή να καλέσουν τηλεφωνικά στο 2155050005.

Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια είναι μια σοβαρή νόσος του αναπνευστικού συστήματος που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Συνήθως δεν παρουσιάζει συμπτώματα και η βασικότερη αιτία εμφάνισής της είναι το κάπνισμα. Άλλες συχνές αιτίες εμφάνισης αυτής της πάθησης είναι η έκθεση σε επαγγελματικούς και ενδοκοινοτικούς ρύπους και χημικά καθώς και η μολυσμένη ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το doctoranytime.gr

Το βοηθάει το χρήστη να βρει τον κατάλληλο γιατρό και διαγνωστικό κέντρο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να κλείσει ραντεβού δωρεάν χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.
Με την υπηρεσία αυτή μπορεί ο χρήστης να δει και να συγκρίνει τις διαθέσιμες ώρες ραντεβού του κάθε γιατρού και διαγνωστικού κέντρου, βιογραφικό και εμπειρία στον τομέα της ειδίκευσης του, κόστος επίσκεψης και κάθε ιατρικής πράξης, καθώς και αξιολόγηση από ασθενείς που έχουν επισκεφθεί τους συγκεκριμένους γιατρούς. Ταυτόχρονα μπορεί να κλείσει με 20 ευρώ επίσκεψη σε επιλεγμένους γιατρούς του δικτύου και να εξυπηρετηθεί με την ποιότητα ενός ιδιωτικού ραντεβού.

Το doctoranytime.gr το έχουν ήδη εντάξει στην καθημερινότητά τους χιλιάδες χρήστες (ήδη αριθμεί στην πλατφόρμα του 2500 γιατρούς, 50 διαγνωστικά κέντρα και 80.000 εγγεγραμμένους χρήστες) ενώ έχει βραβευθεί στα e-volution awards 2013 και 2014 στην κατηγορία των marketplaces, στον διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας “i-bank καινοτομία και τεχνολογία” και έχει αποσπάσει τη μέγιστη τιμή να έχει παρουσιαστεί σαν το καλύτερο μοντέλο επιχείρησης στον τομέα της υγείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ