Τέσσερα χρόνια Energy University από τη Schneider Electric

Η Schneider Electric ανακοίνωσε ότι οι χρήστες της εφαρμογής Energy University έχουν ξεπεράσει πλέον τους 350.000. Το Energy University αποτελεί online εκπαιδευτικό εργαλείο στον τομέα της ενεργειακής διαχείρισης, προσφέροντας από το 2009 μαθήματα εξοικονόμησης ενέργειας σε 12 γλώσσες, για επαγγελματίες από 156 χώρες.

Μέχρι σήμερα οι χρήστες του Energy University έχουν ολοκληρώσει περισσότερα από 500.000 μαθήματα, ενώ το πρόγραμμα στηρίζουν πάνω από 20 εταιρείες του κλάδου από ολόκληρο τον κόσμο. Και αυτή τη χρονιά, το Energy University εμπλουτίστηκε με νέα μαθήματα και θέματα για την εξοικονόμηση ενέργειας και τα data centers.

Φέτος, η Schneider Electric συμπληρώνει τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Energy University και επτά χρόνια από την έναρξη του προγράμματος Data Center University, το οποίο από τον Ιούνιο του 2012 έχει ενσωματωθεί στον ευρύτερο κύκλο του Energy University. Και τα 2 προγράμματα της Schneider Electric προσφέρουν στους επαγγελματίες του κλάδου τη δυνατότητα να αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Τον Οκτώβριο του 2012 το Energy University καθιέρωσε, σε συνεργασία με το Institute of Energy Professionals, ειδικές εξετάσεις πιστοποίησης (Professional Energy Manager – PEM), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε επαγγελματίες από το χώρο της ενεργειακής διαχείρισης να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στον αναπτυσσόμενο αυτό τομέα. Από τότε μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 40 επαγγελματίες έχουν λάβει πιστοποίηση μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ