Στην ελληνική αγορά μπαίνει η κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Haier

H Intersys ανακοίνωσε την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής της εταιρείας ηλεκτρικών συσκευών Haier για την ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της, με ακόμη περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

Η Haier  αποτελεί μία παγκόσμια εταιρεία που διακρίθηκε το 2012, για 4η συνεχόμενη χρονιά  κατακτώντας  την κορυφή στις πωλήσεις μεγάλων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε όλο τον πλανήτη, όπως  ανακοίνωσε η Euromonitor International . Απασχολεί 80.000 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε 133.000  σημεία πώλησης και διαθέτει παρουσία σε 100 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επίσης, η Haier είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, διαθέτοντας 10 R&D κέντρα παγκοσμίως, με 3 από αυτά στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει 45 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων παγκοσμίως. 

Η Haier κατασκευάζει και πωλεί  ψυγεία, καταψύκτες, ψυγείο-καταψύκτες, ψυγεία-ντουλάπες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, κλιματιστικά, καθώς και τηλεοράσεις, με μία πλήρη σειρά προϊόντων που καλύπτει  τις ανάγκες του καταναλωτή. Χάρη στο εκτενές δίκτυο συνεργατών και διανομής της Intersys, οι περισσότερες κατηγορίες βρίσκονται ήδη στην διάθεση των καταναλωτών, ενώ νέα μοντέλα προσθέτονται συνεχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ