Η APC παρουσιάζει το UPS MGE Galaxy 300i

Η APC by Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης, ανακοίνωσε την παρουσίαση του συστήματος UPS MGE Galaxy 300i.

Το Galaxy 300i αποτελεί μια απλοποιημένη και αξιόπιστη λύση αδιάλειπτη παροχής ισχύος (UPS) για την προστασία επιχειρήσεων, εμπορικών ακινήτων και τεχνικών εγκαταστάσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους. Προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τις διακοπές ρεύματος, έχει άριστο λόγο τιμής προς απόδοση, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και ανθεκτικό.

Το Galaxy 300i είναι ένα τριφασικό UPS, πλήρως συμβατό με το πρότυπο RoHS (Περιορισμένη Χρήση Επικίνδυνων Ουσιών). Ο βαθμός απόδοσης φτάνει το 90,5% με χρήση μετασχηματιστή εξόδου, ο υψηλότερος από οποιοδήποτε άλλο σύστημα UPS με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά. Η εξαιρετική απόδοση εξασφαλίζει χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και ψύξης, σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση.

Tο σύστημα Galaxy 300i χρησιμοποιεί online τοπολογία διπλής μετατροπής, διάταξη που εγγυάται αξιόπιστη και σταθερή παροχή ισχύος. Το UPS διαθέτει ενσωματωμένο μετασχηματιστή και διάταξη μηχανικού bypass που βοηθά να αυξηθεί η διαθεσιμότητα της αδιάλειπτης ισχύος. Τα χαρακτηριστικά αυτά, σε συνδυασμό με τις μικρές διαστάσεις και την ευκολία εγκατάστασης, καθιστούν το Galaxy 300i ιδανικό για τους πελάτες που αναζητούν ένα τριφασικό UPS στην κατηγορία των 10-40 kVA.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις απαιτήσεις ισχύος τοπικά, αλλά και από απόσταση, μέσω ενός απλού web/SNMP interface και μιας εύχρηστης οθόνης, με δυνατότητα επιλογής 18 γλωσσών.

Για μεγαλύτερη ευελιξία, υπάρχει δυνατότητα διάταξης  “τριών φάσεων σε μία” ή “μίας σε μία”.

Τέλος, η δυνατότητα πρόσβασης στο εσωτερικό του Galaxy 300i από το μπροστινό πάνελ διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία συντήρησης σε περίπτωση που η εγκατάσταση γίνει σε περιορισμένο χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ