Η πρώτη παιδική κατασκήνωση Golf από την Costa Navarino

Η Costa Navarino διοργανώνει το πρώτο “Θερινό Golf Camp”στις 17-21 Ιουνίου και 2-6 Σεπτεμβρίου. Η έμπειρη ομάδα της Navarino Golf Academy έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα που θα μυήσει παιδιά και εφήβους σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Στο The Dunes Course και στο The Bay Course, τα βραβευμένα signature γήπεδα της Costa Navarino, σε ένα μοναδικής ομορφιάς τοπίο δίπλα στη θάλασσα και ανάμεσα στους ελαιώνες, οι νέοι επίδοξοι παίκτες θα γνωρίσουν τα μυστικά αυτού του αθλήματος που έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα που περιλαμβάνουν DrivingRange, περιοχή πρακτικής εξάσκησης Short Game, Putting Green καθώς και προσομοιωτή εσωτερικού χώρου. Τα παιδιά και οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους κανονισμούς και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος, τις τεχνικές εξάσκησης και βελτίωσης στο γκολφ.

Όσοι συμμετέχουν (ηλικίες 8-12 και 13-17 ετών), μπορούν επίσης να πάρουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες: παιχνίδια στο υδάτινο πάρκο, bowling, αθλήματα όπως μπάσκετ πόλο και τένις, τουρνουά ποδοσφαίρου, αρχαιολογικές εκδρομές, μαθήματα ζωγραφικής και με πηλό, καθώς και πλήθος ακόμη διασκεδαστικών προγραμμάτων, ειδικά μελετημένων για τα δύο ηλικιακά γκρουπ.

Οι συμμετόχοντες θα μπορούν να μείνουν στο ξενοδοχείο The Westin Resort, Costa Navarino με τους γονείς τους, ή στο ξεχωριστό Sand Castle.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ