Eκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών στην Ernst & Young

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν, πρόσφατα, στην Ernst & Young, 50 επιλεγμένοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές καθώς και απόφοιτοι κυρίως Οικονομικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνικών Σχολών, στο πλαίσιο των “Business Days” που οργανώνει ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιορδάνης Λαδόπουλος σε συνέχεια του συνεδρίου “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας”.

Τα “Business Days” έχουν στόχο την αλληλογνωριμία της πανεπιστημιακής κοινότητας των φοιτητών με τον κόσμο των επιχειρήσεων μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα κεντρικά γραφεία ή στους χώρους παραγωγής ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα.

Ανώτατα στελέχη της Ernst & Young παρουσίασαν στους συμμετέχοντες, τα στοιχεία που συνθέτουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό σχέδιο στο σύγχρονο και σύνθετο οικονομικό περιβάλλον και ανέλυσαν πως η καλή οργάνωση και προετοιμασία του, ανοίγουν το δρόμο για μια δομημένη και οργανωμένη πορεία προς την επιτυχία. Παράλληλα τους μίλησαν, τόσο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου όσο και στα διαλείμματα, για την εταιρεία, τη δομή της και την κουλτούρα της και τους έδωσαν πρακτικές συμβουλές για μια επιτυχή καριέρα στον συμβουλευτικό χώρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ