Σαντορίνη: Το μοναδικό νησί με το δικό του άρωμα

Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει αφρόλουτρα, αποσμητικά και after shave lotions, το Old Spice δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στην ανδρική κουλτούρα

Η άγρια ομορφιά και το τοπίο της Σαντορίνης που την έχουν κατατάξει στα ομορφότερα νησιά του κόσμου και φιγουράρει σε όλες τις λίστες των “απαραίτητων” προορισμών, αποτελώντας πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών από όλο τον κόσμο, ενέπνευσε την νέα limited συλλογή της Old Spice. 

Η limited συλλογή Old Spice Santorini περιλαμβάνει αφρόλουτρο, αποσμητικό και αποσμητικό spray, ώστε ο κάθε ΜΑΝ να μπορεί να ταξιδέψει νοερά στο πανέμορφο ελληνικό νησί, ακόμα κι αν ψήνεται μέσα στον καύσωνα της πόλης , πάντα όμως μυρίζοντας… ΜΑΝταστικά!

To Old Spice είναι ένα brand με αστείο χαρακτήρα που ξέρει να εξελίσσεται σχεδιάζοντας νέα talk of thw town προϊόντα και αποτελεί την επιτομή του ανδρικού αρώματος, με μία ιστορία που ξεκινάει από το 1938. ταυτόχρονα, η υπερβολική αισθητική του έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν, το οποίο αρέσκεται να κάνει πλάκα με τον ίδιο του τον εαυτό. Μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, που περιλαμβάνει αφρόλουτρα, αποσμητικά και after shave lotions, το Old Spice δίνει το δικό του, ξεχωριστό στίγμα στην ανδρική κουλτούρα, υπενθυμίζοντας καθημερινά το πρώτο διάσημο slogan του: IF YOUR GRANDFATHER HADN’T WORN IT, YOU WOULDN’T EXIST.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ