Πόλος έλξης για τις γιορτές τα Γιάννενα

Η κεντρική πλατεία της πόλης, οι πεζόδρομοι, το ιστορικό κέντρο, η παραλίμνιος, αποτελούν σημεία αναφοράς τις μέρες αυτές

Τα Γιάννενα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και υποδέχονται τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η κεντρική πλατεία της πόλης, οι πεζόδρομοι, το ιστορικό κέντρο, η παραλίμνιος, αποτελούν σημεία αναφοράς τις μέρες αυτές, χαρίζοντας μοναδικές βόλτες σε ντόπιους και επισκέπτες.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος με την ευκαιρία των φετινών εορτών, τα Γιάννενα έχουν επιλέξει, για να περάσουν τις ημέρες των εορτών, επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας. Τα Γιάννενα εξελίσσονται σε προορισμό και μπορούν να πάνε ακόμη ψηλότερα. Παράλληλα οι εκδηλώσεις που οργανώνονται μπορούν να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ στο μήνυμά του σημειώνει πως τις μέρες αυτές πρέπει να βρούμε το πραγματικό μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας.

«Οι μέρες αυτές, μέρες γιορτής, μας προτρέπουν να βρούμε το πραγματικό μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας. Η γέννηση άλλωστε είναι αυτή που φέρνει το μήνυμα της ελπίδας. Μαζί το μήνυμα της δημιουργίας και της προσφοράς. Με γνώση, με πίστη, με αγάπη και με διάθεση για προσφορά καλούμαστε να κάνουμε την υπέρβαση προς το μέλλον. Να δώσουμε ελπίδα, να βάλουμε τις βάσεις για μία εποχή δημιουργίας. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα», αναφέρει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ