Νέες κυκλοφορίες: Το βιβλίο της εβδομάδας

Το βιβλίο “To Κλαμπ των 5 π.μ.” του επιχειρηματία, συμβούλου επιχειρήσεων και διακεκριμένου συγγραφέα Ρόμπιν Σάρμα που κυκλοφόρησε στα τέλη Οκτωβρίου από τις Εκδόσεις Διόπτρα, βρίσκεται στην λίστα με τα ευπώλητα βιβλία της ελληνικής αγοράς ενώ έχει γίνει ήδη bestseller σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το βιβλίο “To Κλαμπ των 5 π.μ.” που κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου από τις Εκδόσεις Διόπτρα, έχει την υπογραφή του επιχειρηματία, συμβούλου επιχειρήσεων και πολυβραβευμένου συγγραφέα βιβλίων αυτοβελτίωσης και ηγεσίας στον κόσμο Ρόμπιν Σάρμα. 

Ο Σάρμα (Robin Sharma) θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων παγκοσμίως. Είναι ειδικός σε θέματα ηγεσίας και υψηλής απόδοσης αλλά και πολυβραβευμένος συγγραφέας οκτώ παγκόσμιων best seller, μεταξύ των οποίων το βιβλίο “Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του”, το οποίο κυκλοφόρησε το 1999 και προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση. Έχει μεταφραστεί σε 42 γλώσσες και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 96 χώρες, στις περισσότερες από τις οποίες έγινε και best seller. Στα ελληνικά κυκλοφόρησε το 2006 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όπως και η νέα έκδοσή του που κυκλοφόρησε το 2011.

Ο Ρόμπιν Σάρμα είναι παράλληλα και διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει αποστολή να βοηθήσει ανθρώπους, στελέχη αλλά και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.  Συνολικά τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Το νέο του βιβλίο “To Κλαμπ των 5 π.μ.” είναι η πρωτοποριακή ιστορία δύο απλών καθημερινών ανθρώπων που αναζητώντας ευημερία και γαλήνη σε μια εποχή ψηφιακών περισπασμών και υπέρμετρης πολυπλοκότητας συναντούν τον πιο περίεργο μα και υπέροχο μέντορα.

Ο Σάρμα παρουσίασε την ιδέα του “Κλαμπ των 5 π.μ.” πριν από είκοσι χρόνια αλλά την αποτύπωση με έναν διαφορετικό τρόπο – μέσα από μια ιστορία και όχι ως εγχειρίδιο ή οδηγό αυτοβελτίωσης – πριν από δυο χρόνια μετά από πολυετή έρευνα. Μέσα από μια μαγευτική –και συχνά διασκεδαστική– ιστορία για δύο αγνώστους που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους και συναντούν έναν εκκεντρικό μεγιστάνα που γίνεται ο κρυφός μέντοράς τους, το βιβλίο του Σάρμα δείχνει με απλό, λιτό και κατανοητό τρόπο πως ξεκινούν το πρωινό τους οι σπουδαίες μεγαλοφυΐες της εποχής μας, οι τιτάνες των επιχειρήσεων και οι σοφότεροι άνθρωποι του κόσμου, για να παράγουν εκπληκτικά επιτεύγματα.

Μια σχεδόν “άγνωστη συνταγή” που μπορείτε να ακολουθήσετε αμέσως για να ξυπνάτε νωρίς νιώθοντας εμπνευσμένοι, εστιασμένοι και πλημμυρισμένοι με πυρετώδη ορμή ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μέρα.  Ταυτόχρονα όμως είναι και μια μέθοδος “βήμα βήμα” προσέγγισης της καθημερινότητας για να διασφαλίσετε τις πιο ήσυχες ώρες στο χάραμα και να έχετε χρόνο για εξάσκηση, για προσωπική ανανέωση και ανάπτυξη, όπως επίσης και μια πρακτική βασισμένη στη νευροεπιστήμη, που αποδεδειγμένα θα σας βοηθήσει να ξυπνάτε πιο εύκολα την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται και θα σας δίνει πολύτιμο χρόνο για να σκέφτεστε, να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας και να αρχίζετε την ημέρα σας ήρεμα και χωρίς άγχος.

«Γέμισε το μυαλό σου με τεράστια όνειρα έτσι ώστε να μην υπάρχει χώρος για ασήμαντες αναζητήσεις…» – Ρόμπιν Σάρμα  

Το βιβλίο περιέχει και «μυστικές τακτικές» για να υπερασπίζεστε τα χαρίσματα, τα ταλέντα και τα όνειρά σας ενάντια στους ψηφιακούς περισπασμούς και στις εκτροπές για ασήμαντα πράγματα, προκειμένου να έχετε καλή τύχη, επιρροή και μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο. Ουσιαστικά είναι ένα βιβλίο-μανιφέστο υπέρ της αριστείας, ένας μεγαλοφυής οδηγός παραγωγικότητας και παντοτινός σύντροφος, που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας.

Τέλος, το βιβλίο “To Κλαμπ των 5 π.μ.” έχει στόχο να βοηθήσει κάθε αναγνώστη να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά του, να βελτιώσει την υγεία του και να θωρακίσει την εσωτερικού του ηρεμία καθημερινά. Ένας συνδυασμός που με τις περισσότερες “μεθόδους αυτοβελτίωσης” είναι σχεδόν ανέφικτος αφού στοχεύουν κυρίως την βελτίωση της απόδοσης με κάθε μέσο και τρόπο πολύ συχνά με καταστροφικές συνέπειες για την σωματική και ψυχική υγεία του ατόμου. Σε μια περίοδο ψηφιακών περισπασμών, υπέρμετρης πολυπλοκότητας και έντονου στρες, το βιβλίο “To Κλαμπ των 5 π.μ.” διαβάζεται ευχάριστα και φέρνει αποτελέσματα στην εργασία, την προσωπική ζωή και την καθημερινότητα εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο…

To Κλαμπ των 5 π.μ.
Τιμή: 15,93 ευρώ
Κυκλοφορία: Οκτώβριος 2019
Εκδόσεις Διόπτρα
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του βιβλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ