Νέες κυκλοφορίες: Το βιβλίο της εβδομάδας

Το βιβλίο “Το εγχειρίδιο του Μάνατζερ” (Harvard Business Review) που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, είναι διεθνές bestseller και θεωρείται ως μία από τα καλύτερες εκδόσεις στον κόσμο.

Ξεκινώντας από σήμερα θα σας προτείνουμε κάθε Σαββατοκύριακο τα πιο αξιόλογα βιβλία πρόσφατης κυκλοφορίας ή βιβλία που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελλάδα και μπορείτε να προμηθευτείτε…παραδοσιακά, επισκεπτόμενοι το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο ή ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, είτε απευθείας από τους εκδοτικούς οίκους, είτε από ένα από τα πολλά online βιβλιοπωλεία, που παραδίδουν την παραγγελία στην πόρτα σας. Υπάρχουν πλέον δεκάδες επιλογές και πολλοί τρόποι παραγγελίας (ακόμα και τηλεφωνικά) — επιλέξτε όποιο τρόπο επιθυμείτε.

Harvard Business Review-Το εγχειρίδιο του Μάνατζερ (Εκδόσεις Ψυχογιός)

Το βιβλίο “Το εγχειρίδιο του Μάνατζερ” από την σειρά “Harvard Business Review” κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο για όσους θέλουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ως μάνατζερ και να αποκτήσουν περισσότερη επιχειρηματική και ηγετική νοοτροπία.
Είτε είστε νέοι μάνατζερ είτε θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή στον διοικητικό ρόλο που έχετε αναλάβει, σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις: από πολύ απλές, όπως μια βιαστική αναφορά ή μια παρουσίαση που σας αναθέτει την τελευταία στιγμή ο προϊστάμενός σας μέχρι περίπλοκες καταστάσεις στις οποίες θα κληθείτε να βρείτε εφικτές και αποδοτικές λύσεις κατά την διάρκεια της καριέρα σας.
Σε κάθε κεφάλαιά του εμπεριέχονται συμβουλές και οδηγίες που προέρχονται από το αρχείο του Harvard Business Review, το Νο1 επιχειρηματικό εγχειρίδιο στον κόσμο, που παρέχει τις καλύτερες πρακτικές σε διάφορα θέματα: από την κατανόηση των ισολογισμών της εταιρείας και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε, μέχρι τη συναισθηματική νοημοσύνη και την απόκτηση της εμπιστοσύνης των υπαλλήλων σας.
Για την ευκολότερη αφομοίωση των συμβουλών, το βιβλίο περιλαμβάνει ένα κεφάλαιο για τα συνηθισμένα καθήκοντα ενός μάνατζερ και σύντομα κεφάλαια για περιπτώσεις κρίσης, για να διαχειριστείτε ως έμπειρο στέλεχος τις πιθανές κρίσεις στην καθημερινή λειτουργία της εταιρείας. Επίσης, περιέχει περιεκτικές εξηγήσεις σχετικά με τις πρόσφατες έρευνες και σκέψεις για τις σημαντικές δεξιότητες μάνατζμεντ από ειδικούς του Harvard Business Review, όπως οι Ντάνιελ Γκόλεμαν, Κλέιτον Κρίστενσεν, Τζον Κότερ και Μάϊκλ Πόρτερ.
Εξαιρετικά πολύτιμες είναι οι πραγματικές ιστορίες από εν ενεργεία μάνατζερ που μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους σε μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες.

Το εγχειρίδιο του Μάνατζερ (Harvard Business Review)  
Τιμή: 19,90 ευρώ
Κυκλοφορία: Ιούνιος 2020
Εκδόσεις Ψυχογιός

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του βιβλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ