Κύπελλο Ελλάδας Novibet: «Σβηστά» στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν, «σφράγισε το εισιτήριο» για τον τελικό του κυπέλλου. Παραχώρησε σήμερα (13/4) 1-1 στη Λαμία και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-2.

Ο σημερινός (13/4) ημιτελικός στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λαμία, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα. Αφού το 5-1 των «ασπρόμαυρων» στη Φθιώτιδα δεν άφηνε το παραμικρό περιθώριο για το ποια από τις δύο ομάδες θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ –που προκρίθηκε χθες– στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και «άνοιξαν» το σκορ από την άσπρη βούλα με τον Σβαμπ στο 25′. Είχαν ορισμένες ευκαιρίες για να το διευρύνουν αλλά δεν τις αξιοποίησαν, ενώ στο 40′ ο Τάισον είδε το δοκάρι να του στερεί το γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μετά το γκολ, βγήκαν «από το καβούκι» τους και έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Μειώνοντας στο ελάχιστο τους κινδύνους για την εστία του Κοσέλεφ. Και στην επανάληψη πέτυχαν τον στόχος τους να ισοφαρίσουν, με εύστοχο πλασέ από τον Μανούσο (51′). Ως τη λήξη του αγώνα υπήρξαν κάποιες προσπάθειες για παραβίαση της εστίας των γηπεδούχων αλλά δεν τελεσφόρησαν και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης. Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67′ Σοάρες), Σβαμπ (77′ Φ. Σοάρες), Ντάντας, Νάρεϊ (46′ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας, Τάισον (67′ Ζίβκοβιτς), Μπράντον (67′ Ολιβέιρα).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Σλίβκα (68′ Σιμόν), Στάνκο, Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι (68′ Μπεχαράνο), Μεδίνα (82′ Κοντονίκος), Μανούσος (68′ Βέργος).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ