Μυθιστόρημα: «Φυλάξου αν μ’ αγαπάς»

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το δεύτερο μυθιστόρημα που έγραψε η Άννα Αδριανού, με τίτλο: «Φυλάξου αν μ’ αγαπάς».

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια γυναίκα ώστε να γίνει τιμωρός για να πάρει πίσω τη ζωή της;
Πού μπορεί να την οδηγήσουν τα βήματά της;
Τα μονοπάτια που θα διαλέξει θα της φέρουν τη λύτρωση;

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το δεύτερο μυθιστόρημα που έγραψε η Άννα Αδριανού, με τίτλο: «Φυλάξου αν μ’ αγαπάς». Πρόκειται για ένα ερωτικό, ψυχολογικό θρίλερ με καταιγιστική δράση και απρόοπτες ανατροπές που διαδραματίζεται σε δυο ηπείρους. Ένας απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σε δυο ξένους, γίνεται μια περιπέτεια που απειλεί την ζωή τους και τους αλλάζει βαθιά, ωριμάζοντας τους.

Η Ράνια, η ηρωίδα του βιβλίου, είναι μια τριαντάχρονη γυναίκα που προσπαθεί να βγάλει τον έρωτα από την ζωή της, λόγω των αποτυχημένων σχέσεων που την τραυμάτισαν βαθιά. Όταν όμως γνωρίζει τον μοιραίο άντρα που κατέστρεψε την καλύτερη της φίλη, αποφασίζει να τον κατακτήσει και να τον τιμωρήσει για όσα έκανε. Και στο πρόσωπό του να εκδικηθεί όσους πλήγωσαν και την ίδια.  Όμως δεν έχει ιδέα ότι πλησιάζοντας τον, μπλέκει σε μια περιπέτεια, που θα την οδηγήσει στα άκρα, αλλάζοντας και απειλώντας την ίδια της την ζωή, αφού ο άνθρωπος αυτός, κρύβει ένα απίστευτο μυστικό, που όποιος το μάθει, κινδυνεύει.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, όταν ο έρωτας παρασύρει και τους δυο, πέρα από κάθε επιτρεπόμενο όριο.

Πώς γίνεται να ζήσουν μαζί μια γυναίκα που έχει απαγορευτικό σχέσης μέσα της, με έναν άντρα που έχει απαγορευτικό σχέσης από τις συνθήκες του, μιας και από χρόνια  η ζωή του δεν του ανήκει πια;

Όταν οι απαγορεύσεις φουντώνουν τον έρωτα, αλλάζοντας κι απειλώντας την ίδια την ζωή, τότε η αγάπη γίνεται μια επικίνδυνη περιπέτεια. Μια περιπέτεια που μέσα από την συγγραφική πέννα της Άννας Αδριανού παίρνει σάρκα και οστά και γίνεται το πιο αναπάντεχο ψυχολογικό θρίλερ, που θα κρατήσει το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού αναγνώστη!

Άννα Αδριανού

Η Άννα Αδριανού γεννήθηκε στην Αθήνα. Κόρη του γνωστού ηθοποιού, Νίκου Βασταρδή, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Αποφοιτώντας πρωταγωνίστησε αμέσως στο θέατρο σε ρόλους του κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, αλλά και στην τηλεόραση σε δραματικές σειρές. Υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός σε πολλές εκπομπές λόγου στο κρατικό ραδιόφωνο και σε ιδιωτικούς σταθμούς.

Από το 1990, παράλληλα με το θέατρο, ασχολήθηκε με το σενάριο. Έγραψε το σενάριο της ταινίας «Τράνζιτο» και τα σενάρια των τηλεοπτικών δραματικών σειρών «Φιλενάδες» –επιλέχτηκε και επιδοτήθηκε από το «European Script Fund»– «Επιθυμίες», «Όσο Υπάρχει Αγάπη», «Ζευγάρια», «Ευτυχισμένες Μέρες», «Επαφή», που γνώρισαν υψηλή θεαματικότητα και στις οποίες και πρωταγωνιστούσε. Επίσης είχε την επιμέλεια των σεναρίων των σειρών «Κλεμμένα Όνειρα» και «Εννέα Μήνες», στις οποίες επίσης συμμετείχε και ως ηθοποιός.

Παράλληλα έπαιξε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές της ιδιωτικής και της κρατικής τηλεόρασης.  Πρωταγωνιστεί στο θέατρο συνεχώς επί 30 χρόνια σε αξιόλογα έργα και παραστάσεις. Έχει γράψει και έχει εκδώσει την τετραλογία «Η Παράσταση που δεν Έγινε», το ερωτικό παραμύθι «Τα Μαγικά Δάκρυα του Έρωτα» –κυκλοφορεί επίσης από τις Εκδόσεις Λιβάνη– το θεατρικό έργο «Οι πιο Δυνατές» και το μυθιστόρημα «Για Πάντα», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ