Πετρούνιας: «Παίρνω δύναμη από την οικογένειά μου»

Στη γυναίκα του, Βασιλική Μιλλούση και στις δύο του κόρες αφιέρωσε -εμφανώς συγκινημένος- το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας «γεύτηκε» σήμερα (21/8) -στον τελικό των κρίκων, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στο Μόναχο- ένα ιστορικό επίτευγμα. Αναδείχθηκε για 6η φορά πρωταθλητή Ευρώπης.

Στις πρώτες του δηλώσεις, στην κάμερα της ΕΡΤ, επισήμανε ότι παίρνει δύναμη από την οικογένειά του. Αφιερώνοντας το μετάλλιο και το μυθικό επίτευγμα στη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, και τις δύο κόρες του.

Ο 31χρονος πρωταθλητής, δήλωσε: «Είναι ο 6ος τίτλος στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Παίρνω δύναμη από την οικογένειά μου. Αισθάνθηκα υπέροχα που επέστρεψα μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Αγαπώ τους κρίκους, αγαπώ αυτό που κάνω. Θέλω να είμαι υγιής.

Ξεκάθαρα ήρθα για το χρυσό μετάλλιο και μόνο. Δεν πρόλαβα τους αγώνες της πρόκρισης, καθώς ήμουν χειρουργημένος. Είναι ξεχωριστό μετάλλιο για πολλούς λόγους. Είναι το 6ο, προέρχομαι από χειρουργείο. Ξεχωριστό, αφού είναι εδώ τα παιδιά μου. Με είδαν για πρώτη φορά από κοντά».

Περισσότερα στο govnews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ