Το καλύτερο νησί στον κόσμο είναι ελληνικό!

Σε αυτές τις στιγμές πρωταγωνιστούν επιλογές για διαμονή που φέρνουν σε άμεση επαφή τον επισκέπτη με την φυσικότητα και την γοητεία του τόπου.

Από τα λευκά βράχια, τις σπηλιές και τα τιρκουάζ νερά της έως την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τα αξιοθέατα και τις αμέτρητες γαστρονομικές της επιλογές, κάθε επισκέπτης της καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα. Η Μήλος δεν έχει αναδειχθεί τυχαία ως το καλύτερο νησί στον κόσμο, καθώς και στην Ευρώπη, σε έρευνα του αμερικανικού περιοδικού «Travel + Leisure» για τα World’s Best Awards 2021.

Η μαγεία της Μήλου έγκειται στην ικανότητά της να διεγείρει τις πέντε αισθήσεις των επισκεπτών της μέσα από την παλέτα χρωμάτων της θάλασσας και των τοπίων της, των ήχων και αρωμάτων της φύσης της και των γεύσεων της τοπικής της κουζίνας.

Εκεί που ο χρόνος σταματά και η χαλάρωση διαρκεί για πάντα

Η ζωή στο νησί έχει προσαρμοστεί στην ομορφιά και στη χάρη του φυσικού του τοπίου δημιουργώντας έναν προορισμό διάσημο για την ηρεμία που προσφέρει. Με περισσότερες από 70 παραλίες, γραφικούς οικισμούς και ιστορικά αξιοθέατα, οι τρόποι χαλάρωσης για τους επισκέπτες και οι ευκαιρίες για ρομαντισμό δεν εξαντλούνται ποτέ.

Σε αυτές τις στιγμές πρωταγωνιστούν επιλογές για διαμονή που φέρνουν σε άμεση επαφή τον επισκέπτη με την φυσικότητα, την απλότητα και την γοητεία του τόπου. Μεταξύ αυτών των προορισμών ξεχωρίζει το White Coast Milos , το ξενοδοχείο 5 αστέρων του νησιού.

Εμπνευσμένο από τους οικισμούς του νησιού, το ξενοδοχείο εκπέμπει μία αίσθηση ηρεμίας και εσωτερικής ισορροπίας ενώ έχει θέα στο ηλιοβασίλεμα και μοιράζεται την ίδια ακτογραμμή με τη γνωστή παραλία Σαρακήνικο. Η τοποθεσία του White Coast προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική θέση για να θαυμάζουν το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων, είτε από την ιδιωτική βεράντα τους είτε απολαμβάνοντας το ποτό τους στο μπαρ.

Ένα ταξίδι σε ξεχωριστά αρώματα και γεύσεις

Το εστιατόριο Bianco του ξενοδοχείου είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη στιγμή που απογειώνει κάθε ταξιδιωτική εμπειρία, τη στιγμή όπου γεύεται όσα παράγει το ειδυλλιακό τοπίο που βρίσκεται μπροστά του. Τα δημιουργικά πιάτα έχουν επιμεληθεί από τον Σπύρο Μαυρονάσο, Chef του White Coast και τον Γιάννη Λιόκα, Consultant Chef και συνοδεύονται από wine list με έμφαση στον ελληνικό αμπελώνα, καθώς και signature cocktails που επιμελείται ο Κωνσταντίνος Αθανασίου. Από τις πρωινές ώρες έως την ώρα που ο ήλιος χάνεται στα βάθη του Αιγαίου, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους να επιλέξουν γεύσεις «βγαλμένες» από τη Μεσόγειο.

Τα πιάτα που απαρτίζουν το White Coast Breakfast experience από τις 8 έως τις 11 το πρωί, πείθουν ακόμη και τους λιγότερο «πρωινούς» τύπους να σηκωθούν. Από τις ελληνικές παραδοσιακές πίτες, τα τοπικά τυριά και αλλαντικά έως τα αυγά ποσέ με φρυγανισμένο ψωμί, σάλτσα βουτύρου με μαντζουράνα και προσούτο Ευρυτανίας, οι επιλογές αγγίζουν κάθε γούστο.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες, το White Coast προσφέρει μια αξεπέραστη fine-dining εμπειρία βασισμένη σε ξεχωριστούς συνδυασμούς τοπικών συνταγών. Πιάτα με βάση ψάρια ημέρας, βιολογικά προϊόντα και μοναδικά beef prime cuts σερβιρισμένα με τον μοναδικό τρόπο που μόνο το White Coast Milos μπορεί.

Φυσικά, η βραδινή γευστική εμπειρία που προσφέρει το White Coast συνοδεύεται από signature cocktails εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τη Μήλο. Ακόμη, για τους λάτρεις του κρασιού και τις μπίρας, υπάρχει ένας κόσμος τοπικών επιλογών προς ανακάλυψη. Κάπως έτσι, ο νησιωτικός τρόπος ζωής συναντά την πολυτέλεια και την φυσική ομορφιά δημιουργώντας την πιο αγνή, πιο απολαυστική συγχορδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ