Αιγάλεω: Στιγμές αγωνίας – Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει (pics+vid)

Πρόκειται για άνδρα 55 ετών ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά και προσωπικά προβλήματα. Στο σημείο έχει σπεύσει ειδικός διαπραγματευτής και αστυνομικές δυνάμεις. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Αιγάλεω, καθώς ένας άνδρας περίπου 55 ετών έχει ανέβει στο καμπαναριό του Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Στην εκκλησία, η οποία βρίσκεται στην οδό Ορυζομύλων, κοντά στο Γ’ Νεκροταφείο, έχουν σπεύσει οι δυνάμεις της αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 19:30 το απόγευμα, όταν ο άνδρας ανέβηκε στο συγκεκριμένο σημείο και ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο της περιοχής. Πράγματι, το αίτημά του ικανοποιήθηκε, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να μπει τέλος στην περιπέτεια.

Στη συνέχεια, ο άνδρας ζήτησε να μιλήσει με τον αρχηγό της αστυνομίας και τον πρωθυπουργό, ενώ βρισκόταν σε εμφανώς άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, κάποια στιγμή ακούστηκε να ψέλνει το… «Χριστός Ανέστη».

Αυτή τη στιγμή συνομιλούν μαζί του άνδρες της αστυνομίας και ειδικός διαπραγματευτής, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, ενώ αυτή τη στιγμή αναζητείται τρόπος προκειμένου να κατέβει με ασφάλεια από το σημείο.

To emea.gr έσπευσε στο σημείο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Στο σημείο αυτό βρίσκονται οι αστυνομικοί και ο ειδικός διαπραγματευτής
Στο σημείο αυτό βρίσκεται ο άνδρας που απειλεί να αυτοκτονήσει
Πλήθος αστυνομικών δυνάμεων έχουν σπεύσει στη περιοχή
Ώρες αγωνίας στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ