Το Netflix έχει ανταγωνισμό: Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές και ταινίες του Apple TV+

Αυτές είναι οι σειρές και ταινίες που αξίζει να δείτε στο Apple TV+, δίνοντας μια ευκαιρία στην πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα της Apple.

Αυτή τη στιγμή μπορεί το Netflix να είναι στην κορυφαία προτίμηση του κόσμου με μοναδικές σειρές και ταινίες που ξεχωρίζουν, ωστόσο φαίνεται να έχει σοβαρό ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός αυτός φαίνεται να είναι το Apple TV+. 

Η Apple μπήκε δυναμικά στον χώρο του content streaming  με την υπηρεσία Apple TV+, χρηματοδοτώντας μεγάλες σειρές και στηρίζοντας το όραμα μερικών από τους κορυφαίους παραγωγούς παγκοσμίως, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 18 Emmys σε μια σεζόν. 

Το Apple TV+ μπορεί να μην έχει ακόμη την ίδια απήχηση με το Netflix, αλλά είναι πολλά υποσχόμενο και κρύβει αρκετά “διαμαντάκια” που αξίζει να παρακολουθήσετε. Ακολουθεί η λίστα με τα 5 καλύτερα:

#1 The Morning Show

Η πρωινή ζώνη ενός τηλεοπτικού καναλιού καταστρέφεται, μετά από κατηγορίες ότι ο κεντρικός παρουσιαστής παρενοχλούσε σεξουαλικά συναδέλφους του για χρόνια, κάτι που τόσο οι παραγωγοί, όσο και η συμπαρουσιάστριά του Alex (Jennifer Aniston) φαίνεται να αποσιωπούσαν.

Η νέα πραγματικότητα για την Alex είναι σκληρή, με τον σταθμό να θέλει να την διώξει αφού την θεωρεί υπεύθυνη για τις πτωτικές τηλεθεάσεις ενώ παράλληλα το αφεντικό της, ο Billy Crudup θέλει να την αντικαταστήσει με μια ατίθαση αλλά γοητευτική ρεπόρτερ, την Reese Witherspoon. Αυτό που έπεται είναι πολύ παρασκήνιο που δικαιώνει τη φήμη του και “δικάζει” με πολύ έξυπνο τρόπο τα κακώς κείμενα της σύγχρονης τηλεόρασης.

#2 Tehran

Γυρισμένο στην Αθήνα, το κατασκοπικό θρίλερ ακολουθεί μια νεαρή πράκτορα της Μοσάντ σε αποστολή της στο Ιράν με στόχο να απενεργοποιήσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα.

Πριν βγει από το αεροδρόμιο (το οποίο είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος), τα πράγματα παίρνουν μια δυσάρεστη τροπή, με τις μυστικές υπηρεσίες να βρίσκονται μονίμως στη σκιά της.

Αγωνιώδες και μοναδικό, στην πλατφόρμα της Apple.

#3 Ted Lasso

Αυτή είναι η κωμωδία που ανέδειξε το ταλέντο του Jason Sudeikis και του έδωσε μια Χρυσή Σφαίρα φέτος.

Ο 45χρονος ηθοποιός υποδύεται τον υπερβολικά αισιόδοξο Ted Lasso, έναν Αμερικανό προπονητή ποδοσφαίρου που μετακομίζει στην Αγγλία για να φέρει την άνοιξη στην ομάδα της Premier League, AFC Richmond.

Βρετανικά αστεία, κωμικοτραγικές σκηνές και… ποδόσφαιρο, που ακόμα και αν δεν παρακολουθείτε θα το εκτιμήσετε σίγουρα!

#4 Servant

Ένα ζευγάρι χάνει το μωρό του σε τραγικό δυστύχημα και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του μεγαλώνοντας ένα “ψεύτικο” μωρό.

Όταν αποφασίζουν να προσλάβουν μία νταντά για να το προσέχει, τα πράγματα δυσκολεύουν. Στην κυριολεξία πολύ! 

Ένα ανατριχιαστικό θρίλερ με ανατροπές και ψυχολογικά twists.

#5 The Last Duel

Πρόκειται για μια κυριολεκτικά επική ιστορική δραματική ταινία του 2021, σε σκηνοθεσία του Ridley Scott, βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2004, The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France του Eric Jager. 

Η δράση, οι ανατροπές και η ένταση είναι ανεπανάληπτα και μοναδικά στοιχεία της ταινίας που αξίζει οπωσδήποτε να δείτε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ