Netflix: Αυτά παρακολουθεί όλη η Ελλάδα και αυτά πρέπει να δείτε και εσείς!

Οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες αυτής της θαυματουργής πλατφόρμας βρίσκονται παρακάτω και αυτές θα δείτε απόψε κιόλας!

Το Netflix αυτή τη στιγμή είναι ανάρπαστο με τους χρήστες να παρακολουθούν καθηλωμένοι νέες σειρές και ταινίες. Οι ταινίες αυτές αλλά και οι σειρές χαρακτηρίζονται για τη φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και τα απίστευτα εφέ τους. 

Εάν απόψε δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε και αν “ψήνεστε” για κάτι φρέσκο και περιπετειώδες θα πρέπει οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε αυτές τις σειρές και ταινίες που αυτή τη στιγμή παρακολουθεί κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα.

#1 Manifest

Προσωπικά αγαπημένο και εξαιρετικά ενδιαφέρον με μια δόση… μυστηρίου, αγωνίας και έρωτα. Όταν ένα αεροπλάνο προσγειώνεται χρόνια μετά την απογείωσή του, οι επιβάτες επιστρέφουν σε έναν κόσμο που έχει προχωρήσει χωρίς αυτούς και ζουν μια νέα πραγματικότητα.

#2 Ψίθυροι στη Νύχτα

Όταν είναι να βρει το κίνητρο, η συγγραφέας μυστηρίων Γκρέις Μίλερ έχει αλάνθαστο ένστικτο. Όμως για την εξιχνίαση του φόνου της αδερφής της, θα χρειαστεί κάθε της γνώση. Δείτε το άμεσα1 

#3 Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς

Ενώ αποκαθιστά κατεστραμμένες βιντεοκασέτες, ένας αρχειονόμος παρασύρεται στη δίνη ενός μυστηρίου που αφορά την εξαφάνιση μιας σκηνοθέτριας και μια δαιμονική αίρεση.

#4 Cobra Kai

Πολυσυζητημένο και αγαπημένο για πολλούς!

Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών Karate Kid.

#5 Ένοχο Παρελθόν

Η εξαφάνιση του Κάρλτον Φλιν 17 χρόνια μετά τη νύχτα της εξαφάνισης του Στιούαρτ Γκριν έχει αλλεπάλληλες συνέπειες στις ζωές των κοντινών ανθρώπων και των δύο αντρών.

#6 Ο Αόρατος Άνθρωπος

Μια ταινία που μπορείτε να δείτε ξανά και ξανά!

Αφού ξεφύγει από μια κακοποιητική, χειριστική σχέση με έναν πλούσιο ιδιοφυή άντρα, μια γυναίκα γίνεται η σκιά μιας αόρατης οντότητας που τη βασανίζει. Επίκαιρο; Ίσως!

#7 Μην Κοιτάτε Πάνω

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου; Καλά εντάξει! Αργότερα όμως;;;;

#8 Η Έμιλι στο Παρίσι

Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της. 

Ό,τι καλύτερο για να περάσετε την ώρα σας, χωρίς να… σκεφτείτε και πολύ!

#9 Ο Γητευτής

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για το συγκεκριμένο και για την απίστευτη πλοκή που έχει αλλά θα σας αφήσουμε να το απολαύσετε. 

Ο Γκέραλτ από τη Ρίβια, ένας μεταλλαγμένος επαγγελματίας κυνηγός τεράτων, ψάχνει τη μοίρα του σε έναν άγριο κόσμο όπου συχνά οι άνθρωποι είναι πιο κακοί από τα θηρία.

#10 Riverdance: Μια Περιπέτεια Κινουμένων Σχεδίων

Ευχάριστο και ανάλαφρο, για να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε από την πιεστική σας καθημερινότητα. 

Μετά από μια μεγάλη απώλεια, ο Ιρλανδός Κίγκαν κι η Ισπανίδα φίλη του, Μόγια, μαθαίνουν να ξεπερνούν τον κίνδυνο και την απόγνωση χορεύοντας με ένα μαγικό κοπάδι ελαφιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ