O Γάμος των Ζέιν: Αποκαλύψεις για την πιο χλιδάτη γαμήλια τελετή της χρονιάς

Οι υψηλοί καλεσμένοι, οι άψογες στιλιστικές τους επιλογές, τα λαμπερά αναμνηστικά κλικ και η Rita Ora να τραγουδά

Καθώς περνάνε οι μέρες οι αποκαλύψεις για τον γάμο των Ζέιν πολλαπλασιάζονται. Ειδήσεις σχετικές με την τελετή έρχονται στην επιφάνεια, φωτογραφικές αναρτήσεις από την λαμπερή δεξίωση στολίζουν τους λογαριασμούς των υψηλών καλεσμένων στα social media ενω όλοι εμείς, οι κοινοί θνητοί,  βλέποντας και σκρολάροντας, τα δρώμενα που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός, στις οθόνες των έξυπνων κινητών μας συνειδητοποιούμε ότι ήταν, χωρίς υπερβολή, ένας γάμος φτιαγμένος από τα υλικά των ονείρων.

Όπως λένε άλλωστε όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν εκεί, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, όλο αυτό που έζησαν  θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη τους για πολλά χρόνια, αν όχι για πάντα. 

Ο Σάμι Ζέιν και η Λορέν Φαν Μπερκελ μ’ αυτήν την, παραμυθένια, τελετή, επισφράγισαν την επιθυμία τους να πορευτούν μαζί στην ζωή προς τον ίδιο προορισμό πιασμένοι χέρι, χέρι. Θιασώτες αυτού του μεγαλειώδους love story, (το οποίο πρωτοξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο Regent’s του Λονδίνου το 2013) τα ηχηρά ονόματα των καλεσμένων, από το παγκόσμιο jet set, οι οποίοι  εμφανίσθηκαν στον γάμο και την δεξίωση για να μοιραστούν μαζί με τους πρωταγωνιστές του την ευτυχή εξέλιξη του ρομαντικού τους ειδυλλίου. Γιατί ναι μερικές φορές στην αληθινή ζωή υπάρχει happy end.  

Ανάμεσα σε αυτούς εξέχουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Κύπρο όπως η 36χρονη Αθηνά Ωνάση – σε από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της – η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγο της Μίλτο Καμπουρίδη, ο Χρύσανθος Πάνας, η Μαριέττα Χρουσαλά συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Λέοντα Πατίτσα, η Σούλα Λιακού, η Γιάννα Νταρίλη με τον σύζυγο της η Έλσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, ο Νίκος και η Λεία Τορναρίτη, ο Νίκος Αλιάγας κ.α. Παρόντες ήταν και η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο οι οποίοι τραγούδησαν στην δεξίωση και έδωσαν το ελληνικό στίγμα της βραδιάς. 

Το διεθνές ρεπερτόριο ανέλαβε και το εκπροσώπησε επαρκώς η διάσημη pop star Rita Ora. Απαστράπτουσα όπως πάντως, φορώντας ένα κοντό στενό φόρεμα που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της η ερμηνεύτρια ξεσήκωσε τους 700 καλεσμένους τραγουδώντας την επιτυχία της “Let you love me”. Η πίστα δονήθηκε από χορευτικές φιγούρες, οι φωτογράφοι απαθανάτιζαν, non stop, το καλλιτεχνικό act το οποίο, θυμίζοντας άρτια οργανωμένο συναυλιακό show, προσέφερε γενναίες δόσεις λάμψης γοητείας. 

 

Αυτές οι δυο λέξεις, η λάμψη και η γοητεία, κυριάρχησαν στην δεξίωση στο LaTerrace, στο Μόντε Κάρλο, η οποία εν τέλει μετατράπηκε σ’ ένα κεφάτο πάρτι εορτασμού του θριάμβου της αγάπης ενός αληθινά ερωτευμένου ζευγαριού. Ενός ζευγαριού που πέρασε τις πρώτες του ώρες ως παντρεμένο ξεφαντώνοντας παρέα με τους φίλους του γιατί ως γνωστόν χαρά μοιρασμένη διπλή χαρά, πολλαπλή χαρά. Και κάπως έτσι μετά την στέψη, μετά τα βεγγαλικά που έκαναν την νύχτα μέρα, μετά τις pop μουσικές και χορευτικές στιγμές, μετά την αυθεντική ελληνική διασκέδαση ο Σάμι Ζέιν και η Λορέν Φαν Μπερκελ πιάστηκαν χέρι-χέρι και μαζί, εις σάρκαν μια, μπήκαν σ’ ένα κεφάλαιο στην ζωή τους. Πέρασαν στον βίο ανθόσπαρτο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ