Stoiximan: Στο πλευρό του Άλκη Κυνηγάκη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι

Mέσω του διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, η Stoiximan επενδύει και ενισχύει τον ελληνικό αθλητισμό.

Στην «ομπρέλα» της χορηγικής ομάδας της Stoiximan, βρίσκεται πλέον ο Άλκης Κυνηγάκης, που κατέκτησε την πέμπτη θέση στην πρώτη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στα 10.000 μέτρα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης.

Η συνεργασία με τη Stoiximan θα βοηθήσει τον Άλκη Κυνηγάκη να κάνει το επόμενο βήμα και να προχωρήσει προς την κατάκτηση του ονείρου του, ένα ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Παραμένοντας στο πλευρό των αθλητών της και στηρίζοντάς τους έμπρακτα καθ’ όλη την πορεία τους μέσω του διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, η Stoiximan επενδύει και ενισχύει τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming ανέφερε σε σχετική δήλωσή του: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προσθήκη του Άλκη Κυνηγάκη στη χορηγική  οικογένεια της Stoiximan. Μια οικογένεια που συνεχώς μεγαλώνει και μας γεμίζει υπερηφάνεια, μια οικογένεια που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας μας και όσων πρεσβεύουμε, μια οικογένεια που αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία και συντελεί σε ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Η Stoiximan παραμένει στο πλευρό των αθλητών της, επιβραβεύει την σκληρή δουλειά, το ταλέντο, και το ήθος των  αθλητών και δεν σταματά να τους στηρίζει  στον δρόμο τους για την κορυφή.»

Ο Άλκης Κυνηγάκης, ξεκίνησε την πορεία του στην πισίνα στις μεγάλες αποστάσεις, αλλά τον κέρδισε η κολύμβηση στην ανοιχτή θάλασσα από σύμπτωση, γνωρίζοντάς την στην Αυστραλία από την Εθνική ομάδα μαραθώνιας κολύμβησης. «Είναι ένα νέο παιδί, με αξίες, όρεξη για δουλειά, πολλά όνειρα και μεγάλη αγάπη για την Λήμνο, από όπου κατάγεται η μητέρα του. Έχοντας ως πρότυπα αθλητές τον Κριστιάν Γκολομέεβ, που θαυμάζει ως αθλητή, άνθρωπο και φίλο, ο ίδιος χαράζει την δική του πορεία προς ένα λαμπρό μέλλον», ανέφερε η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ