Το Emea.gr προτείνει τα καλύτερα βιβλία της εβδομάδας

Αυτή την εβδομάδα θα γνωρίσουμε τη συγγραφέα Χρυσάνθη Ηλία και το έργο της.

Η Χρυσάνθη Ηλία γεννήθηκε και κατοικεί στην Κατερίνη του Νομού Πιερίας. Σπούδασε σχέδιο μόδας στο Centro de Estudios CEAC  στην Βαρκελώνη και εργάστηκε πολλά χρόνια σαν σχεδιάστρια μόδας. Η αγάπη της όμως για την συγγραφή επικράτησε και θέλησε να μοιραστεί με τους αναγνώστες της τις εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις της που αφορούν όλους τους ανθρώπους.Η γραφή της διαφέρει από βιβλίο σε βιβλίο επειδή ακριβώς διαφέρουν όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους. Το πρώτο της συγγραφικό έργο είναι ο ΄’Ασυνήθιστος ‘Αγγελος’ και ακολούθησε ένα ανατρεπτικό στο περιεχόμενο του βιβλίο δοσμένο με αρκετό χιούμορ αλλά και αλήθειες. Ο τίτλος του είναι ‘Οι Ράτσες των αντρών με οδηγίες χρήσης’.

Τώρα για αντιστάθμισμα του προηγούμενου βιβλίου επανέρχεται με…..’ Τα ένοχα μυστικά των γυναικών.’ Επίσης κυκλοφορούν στο Amazon δύο από τα δέκα παραμύθια για παιδιά που έχει γράψει. Συμπεριλαμβάνονται σε μια σειρά παραμυθιών με γενικό τίτλο ‘Άνθρωποι και νεράιδες’. Πρόκειται για την ‘Aurelie die doldene Fee des Geldes’ (Αουρέλια η νεράιδα του χρήματος) και…’Noela die Weihnchtsfee’ (Νοέλα η νεράιδα των Χριστουγέννων). Η Χρυσάνθη Ηλία είναι μέλος της ‘Ενωσης Συγγραφέων Πιερίας.

Τα βιβλία της που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα είναι από τον εκδοτικό οίκο Μπιλιώνη ενώ τα παραμύθια που κυκλοφορούν στην Γερμανική γλώσσα είναι από τον εκδοτικό οίκο Κωσταρέλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ