Η ΜediaΜarkt φέρνει το VAR στο σαλόνι μας!

Παρακολούθησε κάθε φάση της μεγαλύτερης Eυρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης σαν να είσαι στο γήπεδο!

Η MediaMarkt, υποδέχεται τη μεγάλη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση και σε προσκαλεί να επιλέξεις την κατάλληλη τηλεόραση, ώστε να την παρακολουθήσεις από την ασφάλεια του καναπέ σου το φετινό καλοκαίρι!

Ανακάλυψε όλες τις τηλεοράσεις με τεχνολογία QLED, OLED, Full Array, Nanocell, Top 4K από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές (Samsung, LG, Sony, Hisense, TCL, Hitachi) στις καλύτερες τιμές και με όλα τα football modes – Social Apps, Υψηλή Ανάλυση, Picture-in-Picture, Sports Mode – απόκτησε τη δική σου εύκολα και γρήγορα και ζήσε μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία.

Ζωντάνεψε τον ήχο του γηπέδου στο σαλόνι σου με smart τηλεοράσεις, home cinema και soundbars, projectors, βάσεις και περιφερειακά συστήματα και απόλαυσε ένα μοναδικό θέαμα, σαν να είσαι εκεί!

Δείξε ότι είσαι γνήσιος football fan

Ως γνήσιος football fan, μπορείς ακόμα να εξοπλίσεις τον χώρο σου με τις καλύτερες κονσόλες gaming, όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές, αλλά και οποιαδήποτε άλλη οικιακή συσκευή χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα γηπέδου.  

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να κλείσεις ραντεβού με τον personal video shopper, ή να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα της MediaMarkt ή να μπεις στο mediamarkt.gr και να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις στον παλμό της θρυλικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης που ενώνει όλη την Ευρώπη!

Κάνε και εσύ την κίνηση smart και ζήσε μια πραγματικά premium εμπειρία θέασης στο σπίτι σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ